Νέα και άκρως εντυπωσιακά οπτικά πειστήρια του ρεκόρ τελικής ταχύτητας το οποίο πρόσφατα κατέρριψε η Koenigsegg Agera RS βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ένας σχεδόν μήνας πέρασε από τη στιγμή που η Koenigsegg ανακοίνωσε με πάσα επισημότητα πως η εμβληματική Agera RS των 1.360 ίππων κατάφερε να σπάσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε στο σύνολο παγκόσμια ρεκόρ σε μια… θαρραλέα απόπειρα του επίσημου δοκιμαστή της, Niklas Lilja, στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Έτσι, οι Σουηδοί έχουν και επισήμως πλέον στην κατοχή του σήμερα το παγκόσμιο ρεκόρ τελικής ταχύτητας στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής, τελικής ταχύτητας σε δημόσιο δρόμο, υψηλότερης μέσης ταχύτητας σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, υψηλότερης μέσης ταχύτητας σε απόσταση ενός μιλίου αλλά και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην επίδοση «0-400-0» χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Πως η Koenigsegg Agera RS κατέρριψε όλα τα ρεκόρ

Σήμερα, η πάντοτε ανήσυχη εταιρεία από τον παγωμένο σουηδικό βορρά, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο in-car βίντεο από την (επιτυχημένη) απόπειρα του Niklas Lilja να καταρρίψει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας. Απλά, συναρπαστικό._Χ.Α.

 

Ποιο μοντέλο πιστεύετε ότι θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο «Car of The Year 2020»;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά