top icon
Κόσμος

Extreme παιχνίδια στο χιόνι με τη Jeep

Η Jeep υποστηρίζει για ακόμα μια χρονιά τα X Games, τη μεγαλύτερη γιορτή για τα χειμερινά αθλήματα στις ΗΠΑ που πραγματοποιούνται στο διάσημο θέρετρο του Aspen.

Τη φετινή χρονιά η Jeep συμπληρώνει 20 χρόνια αδιάλειπτης υποστήριξης στα X Games, τη μεγαλύτερη γιορτή για χειμερινά σπορ στις ΗΠΑ. Με επίκεντρο το διάσημο θέρετρο του Aspen, τα X Games 2023 για τρείς μέρες (27–29 Ιανουαρίου) συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σημαντικών αθλητών, αλλά και εκατομμυρίων ανθρώπων που αγαπούν το χιόνι. Αυτές οι συνθήκες αποτελούν και το ιδανικό πεδίο για τις τετρακίνητες εκδόσεις των μοντέλων της Jeep και ειδικότερα των Wrangler και Grand Cherokee που αποτελούν πραγματικούς θρύλους στην κατηγορία τους, χάρη στις υψηλές δυνατότητες κίνησης ακόμα και στις πλέον δύσβατες διαδρομές.

Jeep X Games 2023

Με έμφαση στην εξηλεκτρισμένη κίνηση, η Jeep παρατάσσει για τις ανάγκες των X Games έναν στόλο από τα Plug-in Hybrid, Wrangler 4xe και Grand Cherokee 4xe. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν την διάκριση Trail Rated που πιστοποιεί τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες τους, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες. Εφοδιασμένα με το plug-in hybrid σύστημα 4xe προσφέρουν υψηλή απόδοση 380 ίππων, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά και στους 4 τροχούς με αυτονομία έως και 50 χλμ., αλλά και το πλέον προηγμένο σύστημα τετρακίνησης που έχει παρουσιάσει ποτέ η Αμερικανική μάρκα. Ειδικότερα το Wrangler 4xe, αποτελεί το δημοφιλέστερο plug-in hybrid μοντέλο στις Η.Π.Α., αλλά και συνολικότερα στη Β. Αμερική.

Jeep X Games 2023

Τα X Games στο Aspen, αποτελούν το ιδανικό πεδίο όπου τα μοντέλα της Jeep μπορούν να ξεδιπλώσουν το χαρακτήρα τους σε διαδρομές και συνθήκες όπου μόνο εξαιρετικά ικανά SUV μοντέλα μπορούν να ανταποκριθούν. Το πλέον φημισμένο και κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο στις Η.Π.Α βρίσκεται σε υψόμετρο 2.438 μ. και συγκεντρώνει κάθε χειμώνα διάσημους από την πολιτική σκηνή, τον επιχειρηματικό χώρο και τις τέχνες, ενώ κατά τη διάρκεια των X Games εστιάζει πάνω του τα τηλεοπτικά δίκτυα όλης της χώρας.

Jeep X Games 2023

«Τα 20 χρόνια συνεργασίας μας με τα X Games αποτέλεσαν μια ιδανική πλατφόρμα επικοινωνίας της Jeep και των μοντέλων της σε όσους αγαπούν την περιπέτεια και την αναζήτηση νέων διαδρομών», δήλωσε ο κ. Jim Morrison, Επικεφαλής της Jeep sτη Β. Αμερική. «Στη φετινή διοργάνωση, οι αθλητές και το κοινό θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή της μάρκας, όπως αυτή πρεσβεύεται από τα Wrangler 4xe και Grand Cherokee 4xe.»

Jeep X Games 2023

Τα πρώτα X Games, μια διοργάνωση αφιερωμένη στα extreme sports, πραγματοποιήθηκαν το 1995 στο Rhode Island, ενώ τα επόμενα χρόνια κέρδισαν σταδιακά σημαντική δημοσιότητα, αποτελώντας σήμερα μια από τις πλέον διάσημες αθλητικές διοργανώσεις με παγκόσμια απήχηση. Το 1997 πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα χειμερινά X Games στη λίμνη Big Bear της Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ