top icon
Επικαιρότητα

FCA: Ματιά στο μέλλον των εταιρικών πωλήσεων

Με τις εταιρικές πωλήσεις να αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συνολικής αγοράς αυτοκινήτου, η Fiat Chrysler Automobiles πραγματοποίησε μια ειδική εκδήλωση εστιασμένη στα δεδομένα που καθορίζουν το παρόν και το μέλλον αυτού του τομέα.

Οι εταιρικές πωλήσεις σταθερά αποτελούν ένα πολύ βασικό κομμάτι της αγοράς σε διεθνές επίπεδο. Οι προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο οι κατασκευαστές, όσο και οι εταιρείες Fleet που δραστηριοποιούνται στο χώρο είναι μεγάλες και συνεχώς μεταβαλλόμενες. Η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) οργάνωσε στα τέλη Νοεμβρίου το Fleet & Business Multibrand Event, ένα παγκόσμιο συνέδριο, με στόχο να συζητηθούν και να αναλυθούν ζητήματα που αφορούν στο παρόν, αλλά πολύ περισσότερο στο μέλλον των εταιρικών πωλήσεων.

Στο συνέδριο, στο οποίο είχαν προσκληθεί και όλες οι μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο στην Ελλάδα, δόθηκε η ευκαιρία οι συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε σχετικά με το συγκεκριμένο τομέα θέματα, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τις εξελίξεις που αφορούν στο παρόν και το μέλλον των μοντέλων της FCA, όπως είναι η παρουσίαση υβριδικών, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης. Παράλληλα με δεδομένη την εστίαση των μοντέλων της FCA στην ασφάλεια, αλλά και την οδηγική απόλαυση, το συνέδριο περιλάμβανε οδηγική δοκιμή στην πίστα Franciacorta στη Β. Ιταλία, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τις δυνατότητες των αυτοκινήτων. Μοντέλα, όπως το νέο 500Χ με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης Turbo FireFly, παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα της νέας γενιάς downsized κινητήρων, ενώ οι Giulia – Stelvio Quadrifoglio, αλλά και η νέα σειρά Abarth 595, απέδειξαν ότι η αποδοτικότητα και ο οδηγικός χαρακτήρας μπορούν να είναι συμβατές έννοιες.

Τα Fleet & Business Mutlibrand Event, εντάσσεται στη συνολικότερη φιλοσοφία της FCA να εστιάζει σε κάθε τομέα της αγοράς, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις ανάγκες των πελατών.

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ