top icon
Επικαιρότητα

Ferrari is back (+video)

Με την αρωγή του σχετικού βίντεο – και όχι μόνο – η Ferrari μας ενημερώνει για τα πρώτα μοντέλα που κύλισαν από τις γραμμές παραγωγής της μετά το πολυπόθητο, εδώ και καιρό, restart σε Modena και Maranello.

Από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, όταν και χαλάρωσαν οι περιορισμοί κοινωνικής αποστασιοποίησης και στη γειτονική μας χώρα, οι γνώριμες μονάδες παραγωγής οχημάτων του cavallino rampante σε Modena και Maranello τέθηκαν σταδιακά ξανά σε λειτουργία, με το προσωπικό αλλά και τους ιθύνοντες της Ferrari να θέτουν σε πλήρη εφαρμογή το πρωτόκολλο «Back on track» που διασφαλίζει την ασφάλεια των εργαζομένων της.

Ferrari

Ύστερα από επτά εβδομάδες κατασκευαστικής… απραγίας, το πρώτο μοντέλο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας ανήκε στην οικογένεια Special Series – για την περίσταση πρόκειται για μία μαύρη/γκρι Ferrari Monza SP2. Τις επόμενες μέρες, την έξοδο από τη γραμμή παραγωγής των 12κύλινδρων και 8κύινδρων μοντέλων της ιταλικής εταιρείας είδαν μια 812 GTS και μια F8 Tributo, αντίστοιχα, η πρώτη σε γκρι χρώμα (Grigio GTS) και η δεύτερη στο παραδοσιακό κόκκινο των Ιταλών (Rosso Corsa).

Ferrari

Όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της Ferrari, τα τρία αυτά αυτοκίνητα είναι πλέον καθ’ όλα έτοιμα ώστε να ξεκινήσουν το ταξίδι τους σε ΗΠΑ, Γερμανία και Αυστραλία, αντίστοιχα, όπου και θα «συναντήσουν» τους τυχερούς τους ιδιοκτήτες.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ