top icon
Κόσμος

O Carlos Sainz έγινε πελάτης της Ferrari (+ video)

O Carlos Sainz μετά από ένα χρόνο αναμονής παρέλαβε την προσωπική του Ferrari 812 Competizione.

Τι και αν ο Carlos Sainz είναι οδηγός της Ferrari στη Formula 1; Ο Ισπανός πιλότος έπρεπε να μπει και αυτός στη λίστα αναμονής για περισσότερο από ένα χρόνο ώστε να παραλάβει την 812 Competizione που παρήγγειλε πέρυσι τον Νοέμβριο. Πλέον ο Carlos Sainz μπορεί να περηφανεύεται πως είναι ταυτόχρονα και πελάτης της διάσημης ιταλικής φίρμας.

Ferrari

Η εν λόγω Ferrari 812 Competizione φυσικά έχει διάφορες σχεδιαστικές πινελιές από τον ίδιο τον Sainz. Το ματ ανθρακί χρώμα, φτιάχτηκε αποκλειστικά για τον ίδιο, ενώ τα δισκόφρενα έχουν τον κλασικό χρωματισμό “Ferrari Red”. Στο εσωτερικό, υπάρχουν προσωπικές λεπτομέρειες όπως η επιγραφή “Smooth Operator”, αλλά και ο αριθμός “55” που υπάρχει στα πατάκια.

Ο Carlos Sainz εξήγησε γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο μοντέλο από την γκάμα της Ferrari, και τι ήθελε να πετύχει με το συγκεκριμένο χρώμα: “Επέλεξα την 812 Competizione επειδή πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είναι πολύ διαφορετικό από όλες τις υπόλοιπες Ferrari που γνωρίζουμε. Ο διαχύτης, και γενικότερα όλο το πίσω μέρος με συναρπάζει, ήθελα να κάνω το αυτοκίνητό μου αρκετά σκοτεινό, και με αυτό το χρώμα που βρήκα, νομίζω ότι πέτυχα ακριβώς αυτό που ήθελα. Όπως βλέπετε, το χρώμα του αυτοκινήτου αλλάζει αρκετά ανάλογα με τον τρόπο που πέφτει πάνω του το φως.”

Να υπενθυμίσουμε πως η Ferrari 812 Competizione χρησιμοποιεί τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων της Ferrari, ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 830 ίππους. Ο Ισπανός οδηγός της Scuderia από εδώ και στο εξής θα πρέπει να απαρνηθεί το αγαπημένο του VW Golf καθώς η νέα του Ferrari 812 Competizione σίγουρα θα είναι το καθημερινό του όχημα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/VIDEO: Carlos Sainz

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ