Επικαιρότητα Κόσμος

Fiat Chrysler Automobiles - αποτελέσματα ρεκόρ στο 3ο τρίμηνο του 2020

H Fiat Chrysler Automobiles ανεβάζει ταχύτητα, με αποτελέσματα ρεκόρ στο τρίτο τρίμηνο του 2020 και καταιγισμό νέων μοντέλων εξηλεκτρισμένης κίνησης.

Αποτελέσματα ρεκόρ για τον όμιλο ανακοίνωσε η Fiat Chrysler Automobiles για το 3ο τρίμηνο (Q3) του έτους, με καθαρά κέρδη ύψους 1,2 δις, παρά τις προκλήσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία του COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο. Την εξαιρετική πορεία του ομίλου οδήγησαν οι δραστηριότητες του στη Β. Αμερική με το ποσοστό κέρδους στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή να φτάνει το 13,8%. Αντίστοιχα ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα ήταν και στις υπόλοιπες αγορές, με τις εταιρείες του ομίλου στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Αφρική και Μ. Ανατολή) να αυξάνουν το μερίδιο τους στα επιβατικά και τα επαγγελματικά μοντέλα, ενώ και στην Λατινική Αμερική ο όμιλος παρέμεινε κερδοφόρος με το –παραδοσιακά υψηλό εκεί- μερίδιο αγοράς να φτάνει το 18%.

Jeep__4xe

Τα ισχυρά εμπορικά αποτελέσματα συνοδεύτηκαν με μια συνεχή παρουσίαση νέων, κυρίως, εξηλεκτρισμένων μοντέλων. Έχοντας προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της, η FCA προχώρησε σε μια συντονισμένη επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων της. Στο τρίτο τρίμηνο του έτους παρουσιάστηκαν στην Ευρώπη τα νέα Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, η πλήρης γκάμα του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, ενώ στην Αμερική η παρουσίαση του RAM 1500 TRX, του πιο γρήγορου pick-up σε όλο τον κόσμο, του Jeep Grand Wagoneer Concept και του υβριδικού Jeep Wrangler 4xe συμπλήρωσαν τον καταιγισμό νέων επιλογών που προσφέρουν οι εταιρείες του Ομίλου. Ειδικότερα η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρεία με ένα μοντέλο ορόσημο.

Jeep Wrangler

Το νέο ηλεκτρικό 500 διαθέτει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά για την κατηγορία, όπως δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, κορυφαία συνδεσιμότητα και συνεργασία με δίκτυα 5G, αλλά και επιλογή αμαξωμάτων hatchback, cabrio και 3+1 με την ρηξικέλευθης σχεδίασης 3+1 Magic Door. Τα παραπάνω εξασφάλισαν ήδη το σχεδιαστικό βραβείο Red Dot Award, ενώ το μοντέλο βρίσκεται και στη λίστα επιλογής του θεσμού Car Of The Year. Η παρουσία της FCA στο τρίτο τρίμηνο του έτους, ολοκληρώθηκε ιδανικά, με την αποκάλυψη τον περασμένο Σεπτέμβριο της νέας Maserati MC20, ενός εντελώς νέου super car που εφοδιάζεται με το κινητήριο σύνολο Nettuno των 630 ίππων. Δελτίο Τύπου

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου