Επικαιρότητα Κόσμος

Fiat Tipo hatch & estate

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Fiat παρουσιάζει στη Γενεύη τις πεντάθυρες και station-wagon εκδόσεις του ήδη γνωστού μας Tipo.
Το νέο Fiat Tipo γίνεται τώρα ακόμα πιο πρακτικό με την εισαγωγή των hatch και station-wagon εκδόσεων. Το μοντέλο κερδίζει από τα τυπικά στοιχεία του σχεδιασμού των νέων του αμαξωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του υαλοκαθαριστήρα στο πίσω παρμπρίζ και φυσικά του μεγαλύτερου πορτ-μπαγκάζ. Το αυτοκίνητο έρχεται επίσης με ράγες οροφής και αναμορφωμένα πίσω φώτα, σε σύγκριση με το sedan μοντέλο. Δεν έχουμε ακριβή στοιχεία σχετικά με το χώρο αποσκευών της πεντάθυρης έκδοσης, αλλά θα είναι σημαντικά μικρότερος από τα 520 λίτρα του sedan Tipo. Οι κινητήρες των δύο νέων παραλλαγών του Fiat Tipo προέρχονται ασφαλώς από τη sedan εκδοχή του, περιλαμβάνοντας τους ατμοσφαιρικούς των 1.4 και 1.6 λίτρων βενζίνης, καθώς και το δίδυμο του Multijet II (diesel) των 1.3 και 1.6 λίτρων. Η Fiat θα προσφέρει το αυτοκίνητο με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων των πέντε ή των έξι σχέσεων, ενώ το εξατάχυτο αυτόματο θα διατίθεται προαιρετικά.
Δείτε τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά: Tipo

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου