top icon
Κόσμος

Ford «Lifesavers» επεισόδιο 6 (+video)

Στο τελευταίο βίντεο της σειράς «Lifesavers» της Ford παρακολουθούμε την ιστορία μιας εθελόντριας από τη Σλοβενία που ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση στην Πυροσβεστική.

Ενσυναίσθηση, θάρρος, δύναμη, φιλία. Αυτά περνούν από το μυαλό της Tjaša Gregorn όταν τη ρωτάνε για τους εθελοντές πυροσβέστες. Φοιτήτρια στο τμήμα γραφιστικής και πολυμέσων, υπηρετεί ως εθελόντρια στην πυροσβεστική υπηρεσία της Ποστόινα, στη Σλοβενία, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας, της θείας και του θείου της. Δεν πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο, αφού σχεδόν όλες οι οικογένειες στη Σλοβενία έχουν κάποιον δικό τους εθελοντή πυροσβέστη σύμφωνα με την Tjaša. «Παππούς, γονείς, συγγενείς, μας συνδέει το κοινό πάθος να σώζουμε ζωές», μας εξηγεί.

Και ενώ αποστολές όπως να μοιράζει πόσιμο νερό σε απομονωμένα νοικοκυριά και να συντρέχει όσους το έχουν ανάγκη, την εμπνέουν, το βίντεο αποκαλύπτει επίσης μερικές από τις περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης που αντιμετωπίζει με γενναιότητα και πώς, με τη βοήθεια της στενά δεμένης ομάδας της, τα βγάζει πέρα με τα επακόλουθα.

Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σειράς βίντεο «Lifesavers» της Ford που εξετάζει ποιο είναι το στοιχείο που εμπνέει τους ήρωες των Ευρωπαϊκών ομάδων διάσωσης να ριψοκινδυνεύουν τα πάντα για να βοηθήσουν τους άλλους. Είτε πρόκειται για επαγγελματίες, είτε για εθελοντές που αφιερώνουν το χρόνο τους, με κοινά χαρακτηριστικά το θάρρος και την ενσυναίσθηση, κάνουν τη διαφορά σε στιγμές επείγουσας ανάγκης.

Ford

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ