top icon
Επικαιρότητα

Ford Verve Concept

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του «Verve Concept», που θα κάνει την πρώτη του παγκόσμια εμφάνιση στο περίπτερο της Ford στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, αποκαλύπτουν επί της ουσίας τις βασικές γραμμές της επόμενης γενιάς supermini της εταιρείας.
 
Το Verve Concept υιοθετεί κι αυτό με τη σειρά του το «Kinetic design», δηλαδή τη φουτουριστική σχεδιαστική φόρμα που χαρακτηρίζει τα concept «Iosis» και «Iosis X», αλλά και τα μοντέλα παραγωγής «Mondeo» και «S-Max».
 
Στον εκθεσιακό χώρο της Ford το «Verve Concept» θα παρουσιαστεί με πανοραμική οροφή και τροχούς διαστάσεων 18 ιντσών.
 
Όταν βέβαια θα φτάσει η ώρα για να καταλήξει στη γραμμή παραγωγής θα είναι σίγουρα διαφοροποιημένο, ωστόσο αναμένεται πως θα διατηρήσει πολλά στοιχεία από την εντυπωσιακή φυσιογνωμία του.
 
Η αποστολή του μοντέλου που θα προκύψει από το «Verve Concept» είναι βαριά, αφού θα πρέπει να συνεχίσει την εμπορική επιτυχία του Fiesta, που πριν ένα περίπου χρόνο συμπλήρωσε 30 χρόνια παρουσίας στη γκάμα της Ford.
 
Ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές περισσότερα στοιχεία για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχουν γνωστοποιηθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ