top icon
Επικαιρότητα

Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων – αυξάνονται οι συνεργασίες για την ανάπτυξή τους

Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε όλα τα καταστήματα της Leroy Merlin, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας «Ήρων».

Τη συνεργασία τους στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης των οχημάτων ανακοινώνουν η Leroy Merlin και η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας Ήρων. Πιο συγκεκριμένα, η Leroy Merlin παρέχει σε όλους τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων τη δυνατότητα δωρεάν φόρτισης των οχημάτων τους σε 12 σημεία, σε 6 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα (σύντομα θα προστεθούν άλλα 2 σημεία στο κατάστημα Κηφισού) κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Οι ηλεκτρικοί ταχυφορτιστές (EVBox Business Line της Engie) εγκαταστάθηκαν στα καταστήματα της Leroy Merlin από τον Ήρωνα, παρέχοντας δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια στους οδηγούς που θα θελήσουν να φορτίσουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα στους σταθμούς φόρτισης.

Ο «Ήρων» στον τομέα της ηλεκτροκίνησης παρέχει τα προγράμματα Eco Drive Home & Home Charge για οικιακούς καταναλωτές, κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων και Eco Drive Business Electric και Eco Drive Business Plug In αντίστοιχα, για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με ηλεκτρικά και plug in οχήματα. Δελτίο Τύπου «Ήρων»

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ