top icon
Επικαιρότητα

Φωτιά ξέσπασε στο εργοστάσιο της Tesla στο Fremont

Μία μικρής έκτασης φωτιάς εκδηλώθηκε σήμερα σε εγκαταστάση του εργοστασίου της Tesla στο Fremont. Όπως διαπιστώθηκε μετά την κατάσβεσή της, οι απώλειες περιορίστηκαν, ευτυχώς, μόνο σε υλικοτεχνικές υποδομές της μονάδας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής, η φωτιά ξεκίνησε από ένα σημείο του εργοστασίου της Tesla στο Fremont στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες μεγάλες ποσότητες χαρτονιού. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αξιωματικοί της υπηρεσίας αναφέρεται πως η φωτιά απείλησε παρακείμενες κτηριακές εγκαταστάσεις. Εντούτοις, η άμεση επέμβασή της είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη κατάσβεσή της φωτιάς.

Για το όλο συμβάν, η Tesla εξέδωσε μία σύντομη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα σε κάποια χαρτόνια και υλικά αποστολής που προετοιμάστηκαν για ανακύκλωση στη γραμμή του νότιου φράκτη του εργοστασίου μας έπιασαν φωτιά, μαζί με ένα μικρό κομμάτι γρασιδιού δίπλα σ΄ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Η πυρκαγιά είναι τώρα περιορισμένη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Fremont Fire Department για την άμεση ανταπόκρισή τους. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί και διερευνούμε την αιτία»._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ