top icon
Επικαιρότητα

Γερμανία: Πρωτιά για τη νέα Ford Mustang

Ο μέχρι πρόσφατα απαγορευμένος καρπός για τους Ευρωπαίους κερδίζει δειλά δειλα την εμπιστοσύνη των Γερμανών αγοραστών βασιζόμενος, πριν από οτιδήποτε άλλο, στο εξαιρετικό value for money.

Είναι γνωστό πως η έκτη κατά σειρά γενιά της Mustang έχει σχεδιαστεί προκειμένου να καταστεί ανταγωνιστική στη «δύσκολη» αρένα των σπορ αυτοκινήτων της ευρωπαϊκής αγοράς. Ως επισφράγισμα των προσπαθειών της Ford να της προσδώσουν έναν ευρωπαϊκό… αέρα σε επίπεδο συμπεριφοράς, η νέα Mustang αρχίζει ήδη να κερδίζει έδαφος έναντι των ανταγωνιστών της στις επιμέρους αγορές της γηραιάς ηπείρου. Αρχή γεννομένης με εκείνη της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η νέα Mustang κατάφερε τον περασμένο μήνα να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία των σπορ κουπέ μοντέλων της Γερμανίας ταξινομώντας 780 αντίτυπα. Την ίδια περίοδο, η δεύτερη Porsche 911 άγγιξε τις 752 μονάδες και το σαφώς πιο φθηνό, σε σχέση με την τελευταία, Audi TT, τις 708 μονάδες. Συνολικά, πάντως, το «μικρό» κουπέ της Audi συνεχίζει να κρατά την πρωτοκαθεδρία, έστω και οριακά, στο σύνολο του πρώτου τριμήνου του έτους.

Η δημοφιλέστερη έκδοση της νέας Mustang στη Γερμανία είναι η GT των 435 ίππων, η οποία εκκινεί στην εγχώρια αγορά της χώρας από τα 43.000 ευρώ._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ