top icon
Κόσμος

Goodyear EfficientGrip Performance 2: Διάκριση από την ADAC

Tο ελαστικό EfficientGrip Performance 2 της Goodyear διακρίθηκε σε τεστ ελαστικών από την μεγαλύτερη λέσχη αυτοκινήτου, την ADAC.

Το Goodyear EfficientGrip Performance 2 αναδείχθηκε νικητής της τελευταίας δοκιμής θερινών ελαστικών 15 ιντσών της ADAC, η οποία συνέκρινε 16 διαφορετικά ελαστικά σε μία δημοφιλή διάσταση για την κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Η ADAC, η Γερμανική Ένωση Αυτοκινήτων, δημοσίευσε τη δοκιμή μαζί με την ÖAMTC και την TCS, τους συνεργαζόμενους οργανισμούς, για την Αυστρία και την Ελβετία. Η διάσταση που συμμετείχε στο τεστ ήταν 185/65R15 με δείκτη ταχύτητας H, μετρώντας μια σειρά κριτηρίων όπως η απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, ο θόρυβος, η κατανάλωση καυσίμου και η φθορά.

Goodyear EfficientGrip Performance 2

Στην έκθεση του τεστ, η ADAC προτείνει το Goodyear EfficientGrip Performance 2 για «οδηγούς που κάνουν συχνή χρήση», καθώς σημείωσε την υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τα 16 προϊόντα που συμμετείχαν στο τεστ. Με πολύ υψηλά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες, το Goodyear EfficientGrip Performance 2 κέρδισε την καλύτερη συνολική βαθμολογία, λαμβάνοντας υπόψη τις επιδόσεις του σε όλα τα κριτήρια του τεστ.

Goodyear EfficientGrip Performance 2

Η χιλιομετρική απόδοση και η διάρκεια ζωής είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του Goodyear EfficientGrip Performance 2, το οποίο προσφέρει 50% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τον προκάτοχό του και 20% υψηλότερη από τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστή του. Η τελευταία δοκιμή θερινών ελαστικών της ADAC επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή χιλιομετρική απόδοση του ελαστικού, το οποίο βαθμολογήθηκε ως «πολύ καλό» για τη διάρκεια ζωής του και τις υψηλές επιδόσεις του σε όλα τα άλλα κριτήρια.

Goodyear EfficientGrip Performance 2

Το 2021, η ADAC ανακήρυξε το Goodyear EfficientGrip Performance 2 ως το ελαστικό με την κορυφαία χιλιομετρική απόδοση, σε μια εντατική δοκιμή, στην οποία το ελαστικό της Goodyear είχε πάνω από τη διπλάσια χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με ορισμένες ανταγωνιστές μάρκες

Στο τεστ της ADAC του 2022 αξιολογήθηκε η διάσταση 185/65R15, η οποία είναι μια κοινή διάσταση για μικρά αυτοκίνητα, όπως τα Audi A1, Citroën C3, Fiat Panda, Renault Clio και Zoe και Volkswagen Polo.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ