top icon
Κόσμος

Goodyear EfficientGrip Performance 2: επιλέχθηκε ως ελαστικό πρώτης τοποθέτησης στην BMW iX

Τα ελαστικά της Goodyear θα είναι εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης στην ολοκαίνουργια BMW iX, το premium ηλεκτρικό SAV της γερμανικής εταιρείας.

Το Goodyear EfficientGrip Performance 2 είναι μεταξύ των ελαστικών Goodyear που επέλεξε η BMW για το νέο της όχημα. Προσφέρει στους οδηγούς μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, μαζί με εξαιρετικό χειρισμό και υψηλά επίπεδα πρόσφυσης σε διάφορες οδηγικές συνθήκες. Ακριβώς όπως η BMW iX, το EfficientGrip Performance 2 έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την αυτονομία και έχει 20% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστή στις δοκιμές, καθώς και 50% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τον προκάτοχό του.

Το EfficientGrip Performance 2 είναι διαθέσιμο σε διαστάσεις 20 και 21 ιντσών για το iX, ενώ οι ίδιες διαστάσεις καλύπτονται και από τη σειρά χειμερινών ελαστικών Goodyear UltraGrip Performance+ (20 και 21 ιντσών). Το Goodyear UltraGrip Performance+ φέρει τη σήμανση 3 Peak Mountain Snowflake (3PMSF), το οποίο δηλώνει την εξαιρετική απόδοση του ελαστικού στο χιόνι. Με εξαιρετικές δυνατότητες τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα, τα χειμερινά αυτά ελαστικά, επιτρέπουν στους οδηγούς του BMW iX να απολαμβάνουν υψηλές επιδόσεις ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Goodyear EfficientGrip Performance 2

Διαθέσιμα ελαστικά
BMW iX
235/60R20 108H – Goodyear EfficientGrip Performance 2 (Μπροστινό και οπίσθιο ελαστικό)
255/50R21 109Y – Goodyear EfficientGrip Performance 2 (Μπροστινό και οπίσθιο ελαστικό)
235/60R20 108H – Goodyear UltraGrip Performance+ (Μπροστινό και οπίσθιο ελαστικό)
255/50R21 109H – Goodyear UltraGrip Performance+ (Μπροστινό και οπίσθιο ελαστικό)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ