Επικαιρότητα Κόσμος

Goodyear – προμηθευτής ελαστικών του νέου Land Rover Defender

Η Goodyear προμηθεύει το νέο Land Rover Defender με δύο τύπους ελαστικών 4x4.

Η Jaguar Land Rover συνεργάζεται αρκετά χρόνια με την Goodyear στο κομμάτι της πρώτης τοποθέτησης ελαστικών σε διάφορα μοντέλα της γκάμας της. Η βρετανική μάρκα στηρίζεται για μία ακόμα φορά στη Goodyear εξοπλίζοντας το νέο Land Rover Defender, το οποίο επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο για το 2020. Το νέο Land Rover Defender γνωρίζει νέες δυνατότητες χάρη στα ελαστικά Goodyear που είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη και προδιαγραφές. Για παράδειγμα, τα ελαστικά Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure διατίθενται για το νέο Land Rover Defender σε τροχούς διαστάσεων 18, 19 και 20 ιντσών.

Αυτά τα ελαστικά επιτρέπουν στους οδηγούς του Land Rover Defender να απολαύσουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά την οδήγηση και ταυτόχρονα την επιλογή να αφήσουν πίσω τους το δρόμο για να αντιμετωπίσουν τις σκληροτράχηλες, εκτός δρόμου διαδρομές, με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Διαθέτουν ενισχυμένες ίνες υψηλής απόδοσης από υλικό Kevlar που παρέχουν συνοχή και αποτρέπουν τυχόν διατρήσεις στις off-road διαδρομές. Οι ώμοι των ελαστικών Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure φέρουν την τεχνολογία DuraWall που προστατεύει από τρυπήματα ή ραγίσματα στην πλευρική περιοχή, ένα άκρως χρήσιμο στοιχείο κατά την οδήγηση σε βραχώδεις περιοχές. Τα συγκεκριμένα ελαστικά της Goodyear διαθέτουν βελτιστοποιημένη σχεδίαση πέλματος που επιτρέπει στο ελαστικό να επιτύχει 37% περισσότερα χιλιόμετρα από τον μέσο όρο των ανταγωνιστών του.

Επιπλέον, η Goodyear, προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο off-road απόδοσης για τους πελάτες που επιθυμούν τα οχήματά τους να προχωρήσουν ακόμα παραπάνω: Τα ελαστικά Goodyear Wrangler DuraTrac θα είναι επίσης διαθέσιμα σε διαστάσεις 18, 19 και 20 ιντσών ώστε να επιτύχουν απόλυτη εφαρμογή στο νέο Defender. Τα συγκεκριμένα ελαστικά προσαρμόζουν την τεχνολογία TractiveGroove, που εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση σε απαιτητικές συνθήκες εδάφους όπως η λάσπη ή το χιόνι. Δελτίο Τύπου

 

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου