top icon
Επικαιρότητα

Goodyear: Προμηθευτής της Χρονιάς για τη GM

Η Goodyear Tire & Rubber Company ονομάστηκε Προμηθευτής της Χρονιάς από τη General Motors κατά τη διάρκεια της τελετής των ετήσιων βραβείων «Προμηθευτής της Χρονιάς», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Απριλίου, στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Η General Motors ξεχώρισε 132 από τους καλύτερους προμηθευτές της από συνολικά 17 χώρες, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία της GM, δημιουργώντας μεγάλη αξία και φέρνοντας νέες καινοτομίες στην εταιρεία. Η ανακοίνωση εμπεριείχε τους περισσότερους προμηθευτές που η GM έχει αναγνωρίσει από την έναρξη των βραβείων «Προμηθευτής της Χρονιάς» από το 1992.

Το βραβείο «Ο Προμηθευτής της Χρονιάς» της GM απευθύνεται σε προμηθευτές οι οποίοι έχουν διακριθεί σε μετρήσεις απόδοσης για την ποιότητα, την εκτέλεση, την καινοτομία και το συνολικό κόστος της επιχείρησής τους. Οι νικητές των βραβείων αντιπροσωπεύουν εταιρείες που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες στη General Motors στους τομείς των ανταλλακτικών, της αλυσίδας εφοδιασμού και της αποθήκευσης των προϊόντων, καθώς και στην εξυπηρέτηση πελατών και στις υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση.

Η Goodyear έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με την GM, προμηθεύοντας ελαστικά στον κατασκευαστή αυτοκινήτων από τις αρχές του 1900. Μερικές από τις πιο πρόσφατες Πρώτες Τοποθετήσεις Goodyear είναι στο υψηλών επιδόσεωνChevrolet Camaro ZL1 1LE και στα πολυτελή σπορτ Cadillac CT6 και CT6 V-Sport. Επιπλέον, η Goodyear είναι η Νο 1 στις Πρώτες Τοποθετήσεις σε τέσσερα από τα πέντε οχήματα με τις υψηλότερες πωλήσεις και ο Νο 1 προμηθευτής μεγάλου μεγέθους Pick- up τα τελευταία 19 χρόνια, με βασικό εξοπλισμό στην Chevrolet Silverado και στην GMC Sierra.

«Η Goodyear συνεργάζεται με τη General Motors από την ίδρυση της εταιρείας μας», δήλωσε ο Ken Hertl, Αντιπρόεδρος της Goodyear της Βόρειας Αμερικής για τον Βασικό Εξοπλισμό. «Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε να παρέχουμε στην GM την ποιότητα και την καινοτομία που απαιτούνται για να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών στην αγορά».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ