top icon
Επικαιρότητα

The Grand Tour: Αυτή είναι η πιο αγαπημένη σειρά των… πειρατών

Η σειρά με τα περισσότερα παράνομα downloads στην ιστορία της τηλεόρασης σε παγκόσμιο επίπεδο έχει την υπογραφή των Clarkson, May και Hammond.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η βρετανική Daily Mail επικαλούμενη τα στοιχεία που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η εξειδικευμένη στα πειρατικά downloads εταιρεία, Muso. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πρώτο επεισόδιο του The Grand Tour, το οποίο προβλήθηκε από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Amazon Prime στις 18 Νοεμβρίου, «κατέβηκε» παράνομα μέσω του διαδικτύου 7,9 εκ. φορές, το δεύτερο, 6,4 εκ. φορές και το τρίτο, 4,6 εκ. φορές. Πρωταγωνιστές στο παράνομο downloading ήταν –ποιοι άλλοι- οι Βρετανοί, οι οποίοι επιδόθηκαν στο εν λόγω… σπορ συνολικά πάνω από 2,5 εκ. φορές. Σύμφωνα με την Muso, μόνο στην εν λόγω γεωγραφική περιφέρεια, η Amazon Prime φέρεται να «έχασε», εξαιτίας των παράνομων αυτών downloads, πάνω από 3,2 εκ. λίρες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το εύρος των πειρατικών «κατεβασμάτων» των πρώτων επεισοδίων του The Grand Tour ξεπερνά ακόμα και εκείνο γνωστών ανά την υφήλιο σειρών, όπως είναι τα Game of Thrones και The Walking Dead._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ