Επικαιρότητα Κόσμος

To Groupe PSA είναι πιθανό να αντικαταστήσει την CEO της Citroen

Δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου θέλουν την νυν CEO της Citroen, Linda Jackson, να αναλαμβάνει νέα θέση στους κόλπους του γαλλικού ομίλου, με τον Vincent Cobee να την αντικαθιστά παραλαμβάνοντας τα ηνία της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Autobobilwoche, η CEO της Citroen, Linda Jackson, η πρώτη βρετανίδα και η τρίτη γυναίκα στην ιστορία που ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αυτοκινητική σκακιέρα, θα απομακρυνθεί από τη θέση που κατέχει αναλαμβάνοντας νέα καθήκοντα στους κόλπους του Groupe PSA.

Η Autobobilwoche δεν αποκαλύπτει τις πηγές της, ούτε και κατονομάζει σε ποια θέση θα μετακινηθεί η νυν CEO της Citroen.

Αντιθέτως, στο σχετικό ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι τη θέση της θα αναλάβει ο Vincent Cobee, ο οποίος στο παρελθόν κατείχε διάφορεα ηγετικά ποστα τόσο στη Nissan, όσο και στη Mitsubishi – με τελευταίο, έως τον περασμένο Απρίλιο, εκείνο του υπευθύνου παραγωγής στην ιαπωνική εταιρεία.

Προς το παρόν, το Groupe PSA έχει επιβεβαιώσει ότι ο Vincent Cobee έχει ενταχθεί ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Citroen.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, στόχος της φημολογούμενης μέχρι και αυτή τη στιγμή αντικατάστασης της Linda Jackson είναι η ενίσχυση της εμπορικής θέσης της Citroen εκτός Γαλλίας._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου