top icon
Κόσμος

H Aston Martin ανανεώνει την γκάμα της

Μικρές πινελιές ανανέωσης για τη γκάμα της Aston Martin, με σημαντικότερη άλλων την «ενδυνάμωση» της DB11.

Η Aston Martin ανανεώνει στα σημεία τη γκάμα των μοντέλων της προχωρώντας ταυτόχρονα σε κινήσεις που απλοποιούν τις επιλογές των δυνητικών αγοραστών, όπως αυτές καταδεικνύονται από το νέο διαμορφωτή που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«Για πελάτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν μία μοναδική Aston Martin, ο διαμορφωτής προσφέρει επίσης μια πλήρη σουίτα εξατομίκευσης, η οποία περιλαμβάνει μοναδικές επιλογές και μια εκτενή επιλογή χρωμάτων, δερμάτων και άλλων στοιχείων», αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική εταιρεία στις σημερινές της ανακοινώσεις.

Aston Martin DB11

Σε ότι αφορά τις επιμέρους αναβαθμίσεις στη γκάμα της εταιρεία, αυτές που ξεχωρίζουν αφορούν την DB11. Εδώ, ο γνωστός και μη εξερεταίος πλέον 4λιτρος V8 κινητήρας της Mercedes-AMG με τα δύο turbo αποδίδει πλέον 535 ίππων, έναντι 510 ίππων, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερη τελική ταχύτητα, που για την περίσταση φτάνει τα 309 χλμ./ώρα.

Επιπλέον, το βρετανικό κουπέ μπορεί πλέον να εξοπλιστεί με τα προαιρετικά καθίσματα Sports Plus Seats που παρέχουν επιπλέον στήριξη στο σώμα.

Ταυτόχρονα, η Super GT ναυαρχίδα της μάρκας θα είναι πλέον γνωστή ως Aston Martin DBS, μετά την κατάργηση της ονομασίας Superleggera, ενώ η 12κύλινδρη DB11 εγκαταλείπει με τη σειρά της το όνομα AMR – και στις δύο περιπτώσεις οι αυτές αλλαγές έγιναν με στόχο την απλοποίηση της γκάμας.

Από τη μεριά τους τώρα, οι 22MY Vantage και DBS προσφέρονται με εντυπωσιακά νέα σχέδια ζαντών με διάμετρο 21 ιντσών, ενώ το πρώτο SUV της μάρκας, η Aston Martin DBX, μπορεί να διαμορφωθεί ακόμα και με τροχούς 23 ιντσών, νέα καθίσματα Sports Plus και ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου. Για πρόσθετη ευκολία, το σύστημα επαγωγικής φόρτισης είναι ενσωματωμένο στο σύστημα ψυχαγωγίας, επιτρέποντας την προβολή της κατάστασης φόρτισης της συσκευής στην κύρια οθόνη του οχήματος.

Σε ότι αφορά τα επίπεδα εξοπλισμού, η Aston Martin προσφέρει τώρα τις εκδόσεις Create, Accelerate και Inspire σε όλα της τα μοντέλα.

Aston Martin DB11

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Aston Martin DB11
  • Aston Martin DB11 - Ουκρανία
  • Aston Martin DB11
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ