top icon
Επικαιρότητα

H Audi αναβάλει την παρουσίαση του ηλεκτρικού E-Tron

Η προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου παρουσίαση του ηλεκτρικού E-Tron στα πλαίσια της εκδήλωσης Audi Summit αναβάλλεται, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας.

Η παρουσίαση του νέου Audi E-Tron, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου μαζικής παραγωγής της γερμανικής φίρμας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου στα πλαίσια της εκδήλωσης Audi Summit στην πόλη των Βρυξελών, αποτελούσε ένα γεγονός υψίστης σημασίας για την εταιρεία των τεμνόμενων κύκλων σηματοδοτώντας εν πολλοίς το εναρκτήριο λάκτισμα για τη στροφή της σε περιβαλλοντικά βιώσιμες προτάσεις. Εντούτοις, όπως σήμερα ανακοινώθηκε, η εταιρεία προχώρησε στην επ’ αόριστο αναβολή της εν λόγω εκδήλωσης και κατ’ επέκταση της πρεμιέρας του μοντέλου, για «οργανωτικούς λόγους».

Όπως αφήνουν να εννοηθεί οι ιθύνοντες της Audi, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε άγνωστο προς το παρόν χρόνο στις ΗΠΑ και όχι στις Βρυξέλες, όπου και θα κατασκευάζεται το ηλεκτρικό SUV τους. Όπως εκτιμούν έγκυροι κύκλοι που βρίσκονται κοντά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων στην Audi, η ακύρωση της πιο σημαντικής εταιρικής εκδήλωσης της γερμανικής εταιρείας, αλλά και της σημαντικότερης πρεμιέρας της για το 2018 διόλου τυχαία έρχεται στο φως μία μόλις εβδομάδα μετά τη σύλληψη του CEO της εταιρείας, Rupert Stadler, ο οποίος κατηγορείται στη Γερμανία για απάτη και ψευδή διαφήμιση στα πλαίσια των συνεχιζόμενων ερευνών που σχετίζονται με το διαβόητο σκάνδαλο χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων του Ομίλου VW._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ