top icon
Επικαιρότητα

H Audi πιέζει τον Rupert Stadler να παραιτηθεί

Ο προφυλακισμένος Rupert Stadler και η Audi αναμένεται να έρθουν σε συμβιβασμό μέσα στις προσεχείς ώρες, με τον πρώτο να λαμβάνει από τη δεύτερη μία «χρυσή» αποζημίωση για το σπάσιμο του συμβολαίου με το Γερμανό κατασκευαστή.

Το εποπτικό συμβούλιο της Audi, καθώς και εκείνο του VW Group, αναμένεται να καταλήξουν σε συμφωνία με τον Rupert Stadler σχετικά με την πρόωρη λήξη των συμβάσεών του με τις δύο εταιρείες, η οποία θα συνοδεύεται από μία παχυλή αποζημίωση προς το 55χρονο Γερμανό. Σύμφωνα με μη κατονομαζόμενες πηγές, μέρος αυτού του ποσού – ή ακόμα και ολόκληρο – είναι πιθανό να αποτελέσει μία σημαντική σανίδα σωτηρίας για τον ίδιο με δεδομένο το κόστος που αναμένεται να επωμιστεί ο Stadler για τη νομική του υπεράσπιση. Μάλιστα, αν οι κατηγορίες αποδειχθούν αληθείς, είναι πολύ πιθανό ο Stadler να βρεθεί αντιμέτωπος με τις VW και Audi, οι οποίες ενδέχεται να αξιώσουν αποζημιώσεις για τις ζημιές που υπέστησαν από τους χειρισμούς του.

Θυμίζουμε πως ο 55χρονος Rupert Stadler παραμένει προφυλακισμένος στο Augsburg της Γερμανίας από τον περασμένο Ιούνιο.

Σε κάθε περίπτωση, η Audi θεωρεί πως η συγκεκριμένη… εκκρεμότητα αποτελεί μία σημαντική πληγή στην εικόνα της, πολλώ δε μάλλον με δεδομένο το γεγονός ότι ο Rupert Stadler εξακολουθεί να αποτελεί – βάσει του συμβολαίου του που ανανεώθηκε μέχρι το 2022, μόλις ένα μήνα πριν την προφυλάκισή του – στέλεχος της γερμανικής εταιρείας._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ