top icon
Επικαιρότητα

H Audi προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ στη μάχη εναντίον του κορονοϊού

Θέλοντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του νέου κορονοϊού COVID-19, η Audi προβαίνει σε σειρά ενεργειών, από τις οποίες ξεχωρίζει η προσφορά 5 εκατομμυρίων ευρώ σε ιατρικούς και κοινωνικούς θεσμούς που βρίσκονται στο Ingolstadt και το Neckarsulm.

Με την εκστρατεία “Audi Together”, η γερμανική εταιρεία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Το Audi Together περιλαμβάνει ενέργειες και δράσεις αλληλεγγύης, στην κορυφή των οποίων βρίσκεται η δωρεά του διόλου ευκαταφρόνητου χρηματικού ποσού.

Η αρχή της οικονομικής βοήθειας έγινε χθες, όταν η Audi AG δώρισε 600.000 ευρώ στα νοσοκομεία του Ingolstadt και του Neckarsulm, περιοχές όπου βρίσκονται τα δύο μεγαλύτερα εργοστάσια της μάρκας στη Γερμανία. Πέραν αυτού, η Audi ανακοίνωσε την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση νοσοκομειακών και κοινωνικών δομών, με 5 εκατομμύρια ευρώ. Το ρόλο τους παίζουν όμως και τα διεθνή παρακλάδια της φίρμας, με τις Audi Βρυξελλών και Audi Κίνας να προσφέρουν ιατρικό εξοπλισμό στις χώρες τους, ενώ η Audi Ουγγαρίας έδωσε χρήματα στο νοσοκομείο Győr.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #AudiTogether και με μότο “We are in this together”, η Audi θέλει να ενώσει την ίδια τη μάρκα, τους εργαζόμενους και τους φίλους της ανά τον κόσμο σε μια σειρά ενιαίων δράσεων, που θα έχουν ως βάση την αλληλεγγύη.

“Η πανδημία του κορονοϊού δημιουργεί ακραίες προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο – για εμάς ως εταιρεία και για την κοινωνία συνολικά,” δήλωσε ο νέος Πρόεδρος Management της Audi, Markus Duesmann. “Θέλω να ευχαριστήσω όλους της εργαζόμενους της Audi που κοιτούν μπροστά, κάνουν όσα τους αναλογούν και βοηθούν όπου χρειάζεται σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και όλους όσοι διατηρούν τη λειτουργία της εταιρείας μας σε όλον τον κόσμο. Είναι πεπεισμένος πως τα πράγματα θα συνεχιστούν για τους εργαζόμενους στην Audi και μετά την ολοκλήρωση της κρίσης. Προς το παρόν, αυτό που προέχει είναι η υγεία των εργαζόμενων, των οικογενειών τους και της κοινωνίας ως σύνολο. Και για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να εκμηδενίσουμε την καμπύλη μόλυνσης.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ