top icon
Επικαιρότητα

H Cupra αποτίει φόρο τιμής στο πρώτο “El Clásico” (+video)

Με αφορμή τον αυριανό ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στους αιώνιους αντιπάλους του ισπανικού πρωταθλήματος, η Cupra δίνει στη δημοσιότητα ένα ενδιαφέρον διαφημιστικό spot με vintage αύρα που έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στους πρωταγωνιστές του πρώτου “El Clásico” που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1902.

Οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το «παρών» στο πρώτο στην ιστορία “El Clásico” είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές ενός νέου διαφημιστικό σποτ της ισπανικής εταιρείας, το οποίο θα προβληθεί ταυτόχρονα σε πέντε χώρες, λίγο πριν τη «ζωντανή» τηλεοπτική μετάδοση του αυριανού αγώνα ανάμεσα στις εμβληματικές ομάδες της ιβηρικής χερσονήσου. Αν μη τι άλλο, με το εν λόγω βίντεο, η Cupra, η οποία τον περασμένο Αύγουστο έγινε ο χορηγός της FC Barcelona για τις επόμενες πέντε σεζόν, μας ταξιδεύει στο χρόνο, και συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, έχοντας ως στόχο να αναδείξει αξίες, όπως το πάθος, η φιλοδοξία και η αποφασιστικότητα, οι οποίες ανέκαθεν αποτελούσαν την αφετηρία σημαντικών γεγονότων.

Cupra - El Clasico

«Τα μεγάλα όνειρα αρχίζουν από τους λίγους που πιστεύουν. Αν και το ποδόσφαιρο δεν ήταν ένα δημοφιλές άθλημα το 1902, μια ομάδα αποτελούμενα από 22 άνδρες που μοιράζονταν το ίδιο πάθος βρέθηκε στη Μαδρίτη για το πρώτο “El Clásico”. Ακριβώς όπως συνέβη με τον ιστορικό πρώτο αγώνα, η Cupra γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι μια ομάδα ανθρώπων μπορεί να δημιουργήσει μια σύγχρονη μάρκα ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις των αυτοκινήτων», δηλώνει ο CEO της Cupra, Wayne Griffiths.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ