top icon
Κόσμος

H Cupra στην αγορά της Αυστραλίας

Τα σχέδια της Cupra να επεκτείνει τη διεθνή παρουσία της αποκτούν νέα δυναμική, καθώς ξεκινά τη δραστηριότητά της στην Αυστραλία.

H Cupra εγκαινίασε το πρώτο City Garage, που βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής του Σίδνεϋ. Το City Garage θα ανοίξει για το κοινό τις επόμενες ημέρες και για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, η Cupra οργάνωσε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν ΜΜΕ και τοπικοί φορείς. Ο στόχος της εταιρείας στην Αυστραλία είναι να τετραπλασιάσει τις ετήσιες πωλήσεις από 1.600 οχήματα το 2022, σε 7.000 οχήματα το 2025. Από το λανσάρισμα της Cupra το 2018, η εταιρεία αύξησε τον παγκόσμιο κύκλο εργασιών της από €430 εκατομμύρια σε σχεδόν €2,2 δις το 2021.

Cupra Australia

Η Αυστραλία θα είναι η πρώτη 100% αγορά της Cupra που θα εφαρμοστεί ένα σύστημα διανομής agency model και η πρώτη που θα προσφέρει ένα πλήρες ψηφιακό customer journey μέσω μίας End-to-End πλατφόρμας. Θα λανσάρει ταυτόχρονα τρία αυτοκίνητα στην αγορά της Αυστραλίας: τα Cupra Ateca, Cupra Leon και Cupra Formentor. Τα οχήματα θα ενισχυθούν από μία ευρεία γκάμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων plug-in hybrid (e-HYBRID), προσφέροντας το μείγμα συναισθημάτων που ενσωματώνει η Cupra.

Η Cupra θα λανσάρει επίσης το Born. Το 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αποδεικνύει ότι η ηλεκτροκίνηση και οι επιδόσεις είναι ένας τέλειος συνδυασμός και ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να είναι διασκεδαστικά και σέξι. Οι παραγγελίες για το μοντέλο αυτό θα ξεκινήσουν το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και οι παραδόσεις αναμένονται το πρώτο τρίμηνο του 2023. Από το 2025, η δεύτερη επιθετική προϊοντική πολιτική της CUPRA θα ξεκινήσει με το λανσάρισμα των Terramar, Tavascan και UrbanRebel.

Cupra Australia

Μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του CUPRA City Garage ήταν ο Αυστραλός τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας Andrew Redmayne και η μελλοντική σταρ της Commonwealth Bank Matildas Jada Whyman. Η CUPRA είναι αφοσιωμένη στο ποδόσφαιρο στην Αυστραλία και πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους Socceroos και Commonwealth Bank Matildas.

Το Cupra City Garage είναι κάτι περισσότερο από ένα εμβληματικό κατάστημα. Είναι ένας συναρπαστικός χώρος για την περαιτέρω δημιουργία του κόσμου της Cupra από κοινού με τους φίλους της μάρκας. Τοποθετημένο σε μία από τις πιο εμβληματικές συνοικίες της πόλης, ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τα φυσικά τοπία της Μεσογείου και της Αυστραλίας. Μεταξύ των χαρακτηριστικών του είναι ένα artwall που δημιουργήθηκε από τον Chris Princic, έργο του οποίου εμφανίζεται σε πολλά άλλα Cupra City Garages. Το Cupra City Garage του Σίδνεϋ είναι το 7ο City Garage μετά την πόλη του Μεξικό, το Αμβούργο, το Μόναχο, το Μιλάνο, τη Λισαβόνα και το Ρότερνταμ. Η Cupra θα είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας, με 9 σημεία πώλησης από τον Αύγουστο. Στόχος της μάρκας είναι να φτάσει τα 15 σημεία πωλήσεων το 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ