top icon
Επικαιρότητα

H Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης «μετακομίζει» στο Μόναχο

Η πόλη του Μονάχου θα διαδεχτεί την Φρανκφούρτη φιλοξενώντας εντός της περιφέρειας της την γνωστή ΙΑΑ, η οποία πραγματοποιείται εναλλάξ με το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου, η πόλη του Μονάχου πήρε το χρίσμα από την Ένωση Γερμανικών Αυτοκινητοβιομηχανιών (VDA – Verband der Automobilindustrie), που παραδοσιακά αποτελεί τη διοργανώτρια αρχή της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ώστε να φιλοξενήσει από το 2021 και μετά στην περιφέρειά της την καθιερωμένη γιορτή της αυτοκίνησης, γνωστότερη ως Internationale Automobil-Ausstellung (IAA), που παραδοσιακά λαμβάνει χώρα επί γερμανικού εδάφους ανά δύο χρόνια.

Ταυτόχρονα με τις ως άνω αλλαγές σε χωροταξικό τομέα, η ΙΑΑ θα αλλάξει ύφος και περιεχόμενο, και από μια «κλασσική» έκθεση αυτοκινήτου θα «μεταλλαχτεί» στην πόλη του Μονάχου σε μια έκθεση με διεθνή απήχηση με επίκεντρο τη σύγχρονη κινητικότητα.

«Το Μόναχο επικράτησε του Βερολίνου και στουτο Αμβούργου. Οι τρεις πόλεις που είχαν επιλεγεί ως ο τόπος διοργάνωσης της έκθεσης παρουσίασαν τα φιλόδοξα και σχέδιά τους για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της IAA μαζί με την VDA», δήλωσε ο πρόεδρος της VDA, Hildegard Müller.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ