Επικαιρότητα Κόσμος

H FCA επενδύει στην καινοτομία

Η Fiat Chrysler Automobiles επενδύει στην καινοτομία σχεδιάζοντας και εξελίσσοντας προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, οι οποίες καθιστούν τις μετακινήσεις, πιο άνετες, ασφαλείς και φιλικές στο περιβάλλον.

Η συνεχής εξέλιξη νέων τεχνολογιών και η προσαρμογή τους στα αυτοκίνητα παραγωγής, άνοιξε νέους δρόμους σε πολλά επίπεδα για το σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας της FCA με το Πολυτεχνείο του Τορίνο μέχρι το 2022, αλλά και η συνεχής παρουσίαση εφαρμογών όπως οι νέοι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες FireFly της Fiat και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου Alfa Chassis Domain της Alfa Romeo, αποτελούν καρπούς της συνεπής εστίασης του ομίλου στην καινοτομία. Συνολικά περισσότεροι από 20.600 εργαζόμενοι απασχολούνται στα 87 κέντρα εξέλιξης της FCA, ενώ παράλληλα η εταιρεία είναι βασικός μέτοχος και σε 7 ανεξάρτητες εταιρείες έρευνας και εξέλιξης. Η σημαντική επένδυση έχει σαν αποτέλεσμα ο όμιλος να έχει κατοχυρωμένες περισσότερες από 11.800 πατέντες, ενώ σχεδόν 1.900 είναι τα αποκλειστικά σχέδια-τεχνολογίες του ομίλου.

Η εστίαση στις ανάγκες των καταναλωτών, σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες οδήγησαν και το 2018 τη Fiat στην κορυφή της Ευρώπης, τόσο στα αυτοκίνητα πόλης με το Fiat 500 και το Fiat Panda, όσο και στα οχήματα που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), όπου διαχρονικά η εταιρεία αποτελεί ηγέτη σε τεχνολογικό και εμπορικό επίπεδο._Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου