top icon
Επικαιρότητα

H Fiat Professional στην έκθεση του Ανόβερο

Στη διεθνή έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων στο Ανόβερο (20-27 Σεπτεμβρίου), η Fiat Professional παρουσιάζει στο κοινό μια σειρά προϊόντων, τα οποία αναπτύσσουν τη φιλοσοφία της όσον αφορά στο ιδανικό επαγγελματικό όχημα.

Διαθέτοντας παρουσία σε όλες τις κατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η Fiat Professional, εστιάζει στις ανάγκες κάθε επαγγελματία προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις. Εκτός από την πλήρη γκάμα (Panda Van, Fiorino, Doblo, Talento, Ducato και Fullback), τα μοντέλα της Fiat Professional εστιάζουν και στην ευελιξία μέσω των πολλαπλών δυνατοτήτων μετασκευών που διαθέτουν. Για παράδειγμα στην έκθεση στο Ανόβερο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια σειρά μετασκευών του Ducato, το οποίο χάρη στην αντοχή και την αποδοτικότητα του αποτελεί -εκτός των άλλων- και την ιδανική επιλογή για τη δημιουργία αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, κατέχοντας το 70% της συγκεκριμένης αγοράς στην Ευρώπη.

Η Fiat Professional διαθέτει ευρεία γκάμα επαγγελματικών οχημάτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG). Η χρήση του συγκεκριμένου καυσίμου προσφέρει σημαντικά οφέλη, τόσο όσον αφορά στο κόστος χρήσης, όσο και στις εκπομπές ρύπων. Τα Fiorino και Doblo αποτελούν την αιχμή του δόρατος σε επίπεδο δημοτικότητας, αλλά και τεχνολογικής υπεροχής, ενώ χαρακτηριστικό της επιτυχίας που έχει η σειρά επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της Fiat με φυσικό αέριο, είναι ότι οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει ήδη τις 720.000 μονάδες. Στην έκθεση στο Ανόβερο το παρόν δίνει και το Ducato Minibus Natural Power, το οποίο επίσης κινείται με φυσικό αέριο.

Η Fiat Professional, θα αποκαλύψει στο Ανόβερο το αναβαθμισμένο από τον γερμανικό οίκο Irmscher Talento Shuttle, που ξεχωρίζει χάρη στους τροχούς των 18 ιντσών, τα αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλά και τη χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος που προσφέρει η επιλογή των αμορτισέρ-ελατηρίων. Αντίστοιχα το πρωτότυπο Fullback Cross by Garage Italia, παρουσιάζει μια ξεχωριστή εκδοχή του pick-up, όπου το ξεχωριστό ιταλικό στιλ συνδυάζεται ιδανικά με τις υψηλές μεταφορικές ικανότητες και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ