top icon
Επικαιρότητα

H Ford αυξάνει την παραγωγή του Fiesta

Η ζήτηση στη γηραιά ήπειρο ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες, κάτι που αναγκάζει τη Ford να αυξήσει τους ρυθμούς παραγωγής του φετινού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα». 

Το σούπερ μίνι της Ford δείχνει από τα πρώτα βήματά του στις κατά τόπου αγορές της Ευρώπης μια εξαιρετική δυναμική. Χαρακτηριστική ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στους πίνακες πωλήσεων της Μ. Βρετανίας το μήνα που πέρασε, αλλά και η αντίστοιχη πρωτιά που κατέγραψε στην κατηγορία των σούπερ μίνι μοντέλων στη Γερμανία, με 6.434 και 4.660 πωλήσεις, αντίστοιχα. Ως εκ τούτου, η Ford ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ημερήσια παραγωγή του μοντέλου κατά 100 μονάδες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα σε ένα 24ώρο 1.500 ολοκαίνουργια Fiesta να «βγαίνουν» από τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας που έχει την έδρα της στην Κολονία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Ford, η πορεία αυτή αναμένεται να ενισχυθεί έτι περεταίρω μόλις στη γκάμα των διαθέσιμων παραλλαγών του μοντέλου προστεθεί η έκδοση Active, η οποία θα προσδίδει στο νέο Fiesta χαρακτηριστικά που απαντώνται σήμερα στα μοντέλα της crossover κατηγορίας._Χ.Α.

Διαβάστε επίσης: Αυτοκίνητο της Χρόνιας για την Ελλάδα για το 2018 το Ford Fiesta

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ