Επικαιρότητα Κόσμος

H Ford αυξάνει την παραγωγή του Ranger

Η επιτυχία του μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά ωθεί τους ιθύνοντες της Ford να αυξήσουν την παραγωγή του.

Από το 1999, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, οι πωλήσεις του Ford Ranger κατέγραψαν το μεγαλύτερο όγκο τους αμέσως μετά το πέρας του πρώτου εξαμήνου του έτους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ford πριν λίγες μέρες, το Ranger κατέγραψε στην Ευρώπη στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 πάνω από 13.000 πωλήσεις, επίδοση αυξημένη κατά 8,2% σε σχέση με εκείνη της αντίστοιχης περιόδου του 2018. Συνολικά, οι πωλήσεις του, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων του νέου Ranger Raptor, άγγιξαν στο πρώτο μισό της τρέχουσας χρονιάς τις 26.700 μονάδες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, μέχρι και τα τέλη Μαΐου, το Ford Ranger ήταν το best seller μοντέλο στην κατηγορία του στην Ευρώπη με μερίδιο αγοράς 30,4%.

Λόγω της σημαντικής αυτής εμπορικής επιτυχίας του pickup μοντέλου της και της παραπανήσιας ζήτησής του στη γηραιά ήπειρο, η Ford ανακοίνωσε σήμερα πως θα αυξήσει την παραγωγή του Ranger στo Silverton Assembly Plant που βρίσκεται στη N. Αφρική προσθέτοντας μια ακόμα βάρδια εργασίας – την τρίτη._Χ.Α.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου