top icon
Επικαιρότητα

H Hyundai Motorsport παρουσιάζει το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό της [+video]

Τα αποκαλυπτήρια του πρώτου αγωνιστικού της αυτοκινήτου που θα κινείται αποκλειστικά με ρεύμα θα πραγματοποιήσει η Hyundai Motorsport στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις 10 Σεπτεμβρίου.

Νέοι καιροί και νέα ήθη λοιπόν και για το μαγικό χώρο των αγώνων, στον οποίο η… πρίζα αρχίζει πλέον να μπαίνει δειλά δειλά στη ζωή μας. Θέλοντας να αναδείξει τη «σύμπνοιά» της με το μέλλον της «συμβατικής» αυτοκίνησης, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται στα ηλεκτροκίνητα αγωνιστικά στις πίστες, η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε σήμερα – με περισσή περηφάνια, είναι η αλήθεια – ότι θα παρουσιάσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό της σε μία ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή κιόλας Σεπτέμβριο. Και για να ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού (ή πιο σωστά πλέον, του ηλεκτροκίνητου αθλητισμού!), πέραν της σχετικής φωτογραφίας, το αγωνιστικό παρακλάδι του Κορεάτη κατασκευαστή ανήρτησε στο διαδίκτυο αλλά και σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ανάλογο βίντεο.

Προς το παρόν, η Hyundai Motorsport κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά της αναφορικά με τις περγαμηνές του ηλεκτρικού αγωνιστικού της περιοριζόμενη απλώς στη δήλωση ότι το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στις εγκαταστάσεις της στο Alzenau της Γερμανίας.

Στη σχετική ανακοίνωση, η Hyundai Motorsport, και συγκεκριμένα ο επικεφαλής της, Andrea Adamo, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Μια νέα εποχή ξεκινάει για τη Hyundai Motorsport. Για πολλούς μήνες, η ομάδα μας στο Alzenau εργάζεται σκληρά για να ετοιμάσει ένα συναρπαστικό ηλεκτρικό όχημα, και σύντομα θα μπορέσουμε να μοιραστούμε μαζί σας τους καρπούς αυτής της δουλειάς. Το αυτοκίνητο αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρεία, μια φυσική επέκταση στις δραστηριότητές μας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, που συνδέεται στενά με τις τρέχουσες τάσεις και τις καινοτομίες στην αυτοκινητοβιομηχανία. Όλα θα αποκαλυφθούν στη Φρανκφούρτη στις αρχές Σεπτεμβρίου.»._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ