top icon
Επικαιρότητα

H Hyundai παρουσιάζει στη Γενεύη την έκδοση Ν Line για SUV μοντέλο της

Με δύο teaser φωτογραφίες, η Hyundai προαναγγέλλει την παρουσίαση της σπορ έκδοσης N Line που αυτή τη φορά δεν σχετίζεται με κάποιο χάτσμπακ μοντέλο της, αλλά μ’ ένα SUV.

Η Hyundai επεκτείνει το εύρος επιλογών των πελατών της για τα δημοφιλή SUV μοντέλα της στην Ευρώπη παρουσιάζοντας για λογαριασμό ενός εξ αυτών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το επίπεδο εξοπλισμού N Line. Έτσι, εκτός από την προσθήκη ενός νέου υβριδικού συστήματος των 48V, οι δυνητικοί αγοραστές θα είναι σύντομα σε θέση να επιλέξουν μια νέα και δυναμική «προδιαγραφή» με λεπτομέρειες εντός και εκτός που αντλούν την έμπνευσή τους από το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σήμερα η εταιρεία στη λιτή της ανακοίνωση, «η νέα αυτή έκδοση – που αποτελεί το πρώτο SUV της Hyundai με τα σπορ αυτά χαρακτηριστικά – είναι μόνο η αρχή πολλών περισσότερων αντίστοιχων σειρών».

Με δεδομένες τις δύο όχι και τόσο αποκαλυπτικές teaser φωτογραφίες που δόθηκαν προ ολίγου στη δημοσιότητα, κατά πάσα πιθανότητα η κορεάτικη εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει στην ελβετική πόλη στις αρχές του επόμενου μήνα το γνωστό μας Hyundai Tucson μ’ ένα σαφώς πιο αθλητικό «κουστούμι» που θα διαθέτει την σπορ υπογραφή N Line. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν πληροφορίες ή ενδείξεις που να αφορούν τυχόν αλλαγές ή αναβαθμίσεις σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις του μοντέλου στα επιμέρους μηχανικά μέρη._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ