top icon
Κόσμος

H ηλεκτρική BMW i4 M50 είναι το νέο Αυτοκίνητο Ασφαλείας στην MotoE

Η νέα BMW i4 M50 είναι το καινούργιο Safety Car στους αγώνες της κατηγορίας MotoE – και συνάμα το πρώτο στην ιστορία Αυτοκίνητο Ασφαλείας που κινείται αμιγώς με την αρωγή ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της BMW M GmbH.

Η πρεμιέρα της νέας BMW i4 M50 Safety Car που θα παραλάβει τη σκυτάλη από την BMW i8 ως Αυτοκίνητο Ασφαλείας στον ηλεκτρικό θεσμό FIM Enel MotoE, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο Red Bull Ring, στην Αυστρία, στις 15 Αυγούστου.

Το νέο Αυτοκίνητο Ασφαλείας του θεσμού βασίζεται στην «πολιτική» BMW i4 M50, η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά τον προσεχή κιόλας Νοέμβριο.

BMW i4 M50

Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο υψηλής απόδοσης της BMW M GmbH θα προσφέρει «έντονη οδηγική απόλαυση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν για μία ακόμα φορά οι δημιουργοί του, με τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ να παράγουν συνδυαστική ισχύ 400 kW, ήτοι 544 ίππους.

Η οδηγική εμπειρία, σύμφωνα με τους Γερμανούς, «υποστηρίζεται» από μια ιδιαίτερη ηχητική χροιά κατά την κίνηση του οχήματος, η οποία έχει εξελιχθεί ειδικά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της BMW M GmbH .

«Με την BMW i4 M50, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή παρουσιάζοντας το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο σύστημα κίνησης της οικογένειας Μ», δηλώνει ο Markus Flasch, Διευθύνων Σύμβουλος της BMW M GmbH.

«Με το πρώτο M BEV, θέτουμε τις βάσεις για ένα μέλλον αποδεικνύοντας ότι όλα όσα έχουν εκτιμήσει οι πελάτες μας στα αυτοκίντα  M είναι επίσης εφικτά σε ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα. Ενώ η έκδοση παραγωγής του τετράθυρου Gran Coupé θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο, οι φίλοι μας μπορούν να απολαύσουν την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτό το καλοκαίρι. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο κατάλληλο Αυτοκίνητο Ασφαλείας για τους αγώνες της MotoE από την BMW i4 M50. Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα του στο Spielberg».

Θυμίζουμε ότι το FIM Enel MotoE been αποτελεί μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP από το 2019.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα για τις νέες BMW i4 M50 και eDrive40

BMW i4 M50

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW i4 M50
  • BMW i4 M50
  • BMW i4 M50
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ