top icon
Επικαιρότητα

H Lada παρουσιάζει το 4×4 Vision Concept

Ένα πρωτότυπο μοντέλο από το στρατόπεδο της Lada που φαίνεται να «φωτογραφίζει» τον διάδοχο του εμβληματικού, πλην όμως απαρχαιωμένου πλέον, Niva.

Το 4x4 Vision Concept της Lada, που παρουσιάστηκε σήμερα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας, είναι ό,τι ακριβώς μαρτυρά το όνομα του: ένα εκτός δρόμου πρωτότυπο μοντέλο που μαρτυρά τη σχεδιαστική κατεύθυνση που πιθανόν να ακολουθήσει τα μοντέλο παραγωγής που θα διαδεχθεί το Niva. Το οποίο, ας μην ξεχνάμε, εξακολουθεί να μένει απαράλλαχτο στην παραγωγή από το 1977. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της ρώσικης εταιρείας, Briton Steve Martin, το 4×4 Vision Concept έρχεται σήμερα στο φως προκειμένου να αναδειχθεί η φιλοσοφία ενός «απόλυτου off-roader μοντέλου».

Οπτικά, το πρωτότυπο δανείζεται πολλά στοιχεία από το Χ-Ray, με το αμάξωμά του, όπως και το Niva, να είναι 3θυρο. Για την περίσταση δε, έχουν επιστρατευθεί τροχοί 21 ιντσών. Η καμπίνα του αυτοκινήτου κυριαρχείται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, τη μεγάλη οθόνη του συστήματος infotainment στην κονσόλα και τους κάθετους αεραγωγούς του συστήματος κλιματισμού. Προς το παρόν, δεν ανακοινώνονται περεταίρω στοιχεία σχετικά με τις επιλογές της εταιρείας στον τομέα των μηχανικών μερών (κινητήρας, μετάδοση κοκ)._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ