top icon
Κόσμος

H νέα Maserati Grecale εξελίσσεται στα χιόνια

Η Maserati Grecale συνεχίζει τις δοκιμές της στον παγωμένο ευρωπαϊκό βορρά.

H νέα Maserati Grecale, η οποία θα αποκαλυφθεί πλήρως την προσεχή άνοιξε τοποθετούμενη ένα σκαλί πιο χαμηλά από την Levante, συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα δοκιμών της στο παγωμένο ευρωπαϊκό βορά, πρόκειμέμμου οι μηχανικοί της διάσημης ιταλικής τρίαινας να ρυθμίσουν κάθε λεπτομέρεια των δυναμικών χαρακτηριστικών του νέου SUV τους.

Θυμίζουμε ότι η νέα Maserati Grecale «οφείλει» το όνομα της σε ένα βορειοανατολικό άνεμο της Μεσογείου, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση ετών για την Maserati που είχε ως αφετηρία το όνομα Mistral το 1963 και συνέχεια τις ονομασίες Ghibli, Bora, Merak και Khamsin και Levante.

Maserati Grecale

H νέα Grecale θα χρησιμοποιεί το δάπεδο Giorgio στο οποίο «πατά» σήμερα η ομόσταβλη Alfa Romeo Stelvio, από την οποία θα δανείζεται πολλά επιμέρους μέρη – κατά πάσα πιθανότητα όμως όχι και τις κινητήριες μονάδες της.

Με βάση τις εκτιμήσεις των Ιταλών, τα SUV μοντέλα αναμένεται να αποσπάσουν μερίδιο της τάξης του 70% επί των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας έως το 2025, την ώρα που τα σεντάν θα περιοριστούν στο 15% και τα σπορ κουπέ σε μόλις 5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα Grecale είναι διαθέσιμη στο μέλλον και σε ηλεκτρική έκδοση.

Maserati Grecale

Προς το παρόν πάντως ελάχιστα είναι τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις τεχνικές περγαμηνές του μοντέλου αλλά και τον σχεδιασμό του. Ωστόσο, βέβαιο είναι ότι το «μικρό» ιταλικό SUV της Maserati θα χρησιμοποιεί το δάπεδο Giorgio στο οποίο «πατά» σήμερα η ομόσταβλη Alfa Romeo Stelvio, από την οποία θα δανείζεται πολλά επιμέρους μέρη.

Maserati Grecale

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Maserati Grecale
  • Maserati Grecale
  • Maserati Grecale
  • Maserati Grecale
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ