top icon
Επικαιρότητα

H Mercedes ανανεώνει την G-Class

Η G-Class, το αειθαλές off-roader της Mercedes, ανανεώνεται στα σημεία συνεχίζοντας ακάθεκτo μια πορεία τεσσάρων δεκαετιών στον εμπορικό στίβο των σκληροτράχηλων εκτός δρόμου οχημάτων.

Διατηρώντας αναλλοίωτα τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν, το πολυτελές όσο και σκληροτράχηλο off-road μοντέλο της Mercedes θα είναι διαθέσιμο από τον προσεχή Σεπτέμβριο με μικρές αλλαγές και αναβαθμίσεις, εμφάνιση και στοιχεία εξατομίκευσης. Η πρώτη διαφοροποίηση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν είναι η διεύρυνση της διαθεσιμότητας της έκδοσης G400d, η οποία τροφοδοτείται από έναν 6κύλινδρο σε σειρά ντίζελ κινητήρα με χωρητικότητα 3,0 λίτρων και μέγιστη ισχύ 330 ίππων.

Η νέα Mercedes G-Class θα είναι εξοπλισμένη από τις αρχές του προσεχούς φθινοπώρου με ένα νέο drive mode που φέρει την ονομασία Desert. Η επιλογή του μέσω του συστήματος Dynamic Select προσφέρει βελτιωμένη «πλοήγηση» στην άμμο χάρη στις νέες ρυθμίσεις που προσφέρει το εν λόγω πρόγραμμα στην απόκριση του γκαζιού και την ευαισθησία του ESP.

Mercedes G-Class

Από εκεί και πέρα, όλες οι εκδόσεις είναι πλέον εφοδιασμένες με ψηφιακό πίνακα οργάνων και εσωτερικό καθρέπτη δίχως πλαίσιο. Επίσης, προσφέρονται νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί και τροχοί με διάμετρο έως 20 ίντσες, αλλά και ένα πλήθος εξατομικευμένων λύσεων σε εμφάνιση και αξεσουάρ.

Θυμίζουμε ότι η Mercedes G-Class είναι διαθέσιμη σε δύ ακόμα εκδόσεις, πέραν την G400d: την G350d, η οποία αποδίδει 286 ίππους και την βενζινοκίνητη G 63, ο κινητήρας της οποίας αγγίζει σε μέγιστη ισχύ τους 585 ίππους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ