Επικαιρότητα Κόσμος

H Mercedes δεν αποκλείει μία μελλοντική συνεργασία με την Tesla

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Dieter Zetsche δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής σημασίας της Mercedes με την Tesla.

Η Daimler, η μητρική εταιρεία της Mercedes, δεν αποκλείει μία μελλοντική συνεργασία με την Tesla, παρά το γεγονός ότι ο Γερμανός κατασκευαστής πολυτελών πούλησε το μερίδιο που κατείχε στην αμερικανική εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων, δήλωσε πριν λίγες ώρες ο επικεφαλής της πρώτης, Dieter Zetsche, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πολωνική εφημερίδα.

Ο Dieter Zetsche είπε στους συναδέλφους της εφημερίδας Rzeczpospolita ότι μετά την πώληση των μετοχών της Tesla, τις οποίες η Daimler είχε την εποχή εκείνη στην κατοχή της, οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρείας «δεν τον μετάνιωσαν ποτέ. Αυτό όμως δεν αποκλείει μία συνεργασία στο μέλλον».

Θυμίζουμε πως ο κατασκευαστής αυτοκινήτων από τη Στουτγάρδη πούλησε τις μετοχές της Tesla που είχε στην κατοχή του το 2014, οι οποίες αντιστοιχούσαν στο 4% του μετοχικού σχήματος της αμερικάνικης εταιρεία. Ο Dieter Zetsche, ο οποίος πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του τον Μάιο, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή η Daimler δεν βλέπει κανένα λόγο να ξαναγοράσει μετοχές της Tesla._Χ.Α.

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου