top icon
Κόσμος

H μοναδική (στην κυριολεξία) νέα Ferrari BR20

Η νέα Ferrari BR20 είναι ένα διθέσιο κουπέ με V12 κινητήρα που εξελίχθηκε «πάνω» στην GTC4Lusso, παραπέμποντας στιλιστικά στα υπέροχα κουπέ της ιταλικής μάρκας των δεκαετιών του ‘50 και του ‘60, χωρίς όμως την παραμικρή νότα νοσταλγίας.

Σε αντίθεση, η πραγματικά μοναδική Ferrari BR20 καταφέρνει να συνδυάσει τη διαχρονική κομψότητα με τον μυώδη σπορ χαρακτήρα των τετράτροχων δημιουργιών από το Μαρανέλο, ενσωματώνοντας την ίδια στιγμή στυλιστικά στοιχεία και χαρακτηριστικά από μερικές από τις πιο εμβληματικές 12κύλινδρες Ferrari όλων των εποχών, συμπεριλαμβανομένων των 410 SA και 500 Superfast.

Ferrari BR20

Tο νέο αυτοκίνητο είναι οριακά πιο «μακρύ» σε μήκος από το αρχικό, επιτρέποντας την υιοθέτηση ενός ανασχεδιασμένου και μικρότερου πίσω προβόλου που έχει «γεννηθεί» για να δημιουργεί μια σιλουέτα που τονίζει τις αναλογίες του αμαξώματος, σε συνδυασμό με ένα νέο «κανάλι αέρα», μια διαφορετική αεροτομή, διπλά φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος και εξατμίσεις ενσωματωμένες στον διαχύτη αέρα.

Ferrari BR20

Επεμβάσεις, και μάλιστα πιο εκτεταμένες, έχουν γίνεις στο σχεδιασμό της οροφής που είναι πιο κοίλος, αλλά και στα φώτα εμπρός, που είναι πιο λεπτά, ενώ μοναδικές είναι και οι 20άρες ζάντες ελαφρού κράμματος.

Το εσωτερικό της Ferrari BR20 είναι διακοσμημένο σε δύο αποχρώσεις καφέ δέρματος και ανθρακονήματα, ενώ χαρακτηριστική είναι η απουσία των πίσω καθισμάτων.

Ferrari BR20

Η Ferrari δεν ανακοινώνει αλλαγές στα μηχανικά μέρη, πράγμα που σημαίνει ότι η νέα Ferrari BR20, η οποία έχει κατασκευαστεί κατά παραγγελία ενός μη κατονομαζόμενου πελάτη, διατηρεί το σύστημα τετρακίνησης της GTC4Lusso καθώς φυσικά και τον V12 κινητήρα της.

Ferrari BR20

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ferrari BR20
  • Ferrari BR20
  • Ferrari BR20
  • Ferrari BR20
  • Ferrari BR20
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ