top icon
Κόσμος

H νέα περιπέτεια «Jurassic World Dominion» έρχεται με τα Jeep 4xe

Η Universal Pictures και η Jeep συνεργάζονται και πάλι, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της νέας περιπέτειας Jurassic World Dominion με την οποία θα ολοκληρωθεί η επική σειρά ταινιών.

Την 1η Ιουνίου, Εθνική Ημέρα των Δεινοσαύρων στις ΗΠΑ, επέλεξαν η Jeep και η Universal Pictures για το λανσάρισμα της νέας περιπέτειας Jurassic World Dominion, της ταινίας με την οποία θα ολοκληρωθεί η επική σειρά επιστημονικής φαντασίας που είναι αφιερωμένη στην Ιουράσια Περίοδο και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Jeep Jurassic World Dominion

Επίσημα η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στους κινηματογράφους στις 10 Ιουνίου, αλλά ειδικά για τα μέλη του Jeep Wave στις Η.Π.Α. θα πραγματοποιηθούν προβολές σε ανοικτούς χώρους στις 8 και 9 Ιουνίου. Από τον σκηνοθέτη του Jurassic World (2015) Colin Trevorrow, η ολοκλήρωση της θρυλικής σειράς με την ταινία Jurassic World Dominion μεταφέρει το κοινό σε έναν κόσμο όπου οι δεινόσαυροι έχουν επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη με τον ανταγωνισμό με το ανθρώπινο είδος να καθορίζει την ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ τους.

Jeep Jurassic World Dominion

Η παραγωγή της ταινίας από τις Universal Pictures και Amblin Entertainment υπολογίζεται ότι κόστισε περισσότερα από 165 εκατομμύρια δολάρια, ενώ με συνολική διάρκεια 2 ώρες και 26 λεπτά είναι η μεγαλύτερη της σειράς. Κατά τη διάρκεια του Jurassic World Dominion εμφανίζονται τα Jeep Wrangler και Gladiator, αλλά και ένα κλασσικό Grand Wagoneer.

Jeep Jurassic World Dominion

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ