Επικαιρότητα Κόσμος

H Nissan μας εκπαιδεύει στην ηλεκτροκίνηση [+video]

Το τέταρτο εκπαιδευτικό βίντεο της Nissan για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα καταπιάνεται με τρεις κοινούς «μύθους» σχετικά με την κατοχή ενός EV.

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα δεν είναι πια κάτι «πρώιμο» στην αγορά αυτοκινήτου. Με περισσότερο από το ένα τρίτο των υποψήφιων αγοραστών στη  Νοτιοανατολική Ασία να θεωρούν πολύ πιθανή την κτήση ενός EV, το ενδιαφέρον των καταναλωτών στην Ασία και την Ωκεανία  για να μάθουν περισσότερα σχετικά με την ιδιοκτησία ενός EV, αυξάνεται συνεχώς.

Το τελευταίο εκπαιδευτικό βίντεο της Nissan ασχολείται με τις παρακάτω τρεις θεματικές ενότητες, προκειμένου να εξηγήσει την απλότητα, αλλά και τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την ιδιοκτησία ενός  EV:

  • Τα αυτοκίνητα με μπαταρίες μειώνουν τις δαπάνες για καύσιμα και συντήρηση
  • Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα έχουν τον ίδιο χώρο με τα τυπικά αυτοκίνητα και μπορούν να επιταχύνουν με τον ίδιο τρόπο
  • Οι ιδιοκτήτες ενός EV γίνονται κοινωνοί της βιώσιμης κινητικότητας για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο  Tim Jarvis, Αυστραλός εξερευνητής και περιβαλλοντικός επιστήμονας, και η Naya Ehrlich-Adam, ιδιοκτήτρια της βιώσιμης επιχείρησης τροφίμων Broccoli Revolution στην Μπανγκόκ, συνεργάζονται για να συζητήσουν ερωτήματα σχετικά με τα EVs, βασιζόμενοι στις προσωπικές τους εμπειρίες και προτιμήσεις.

«Η εκπαιδευτική σειρά βίντεο στοχεύει στη δημιουργία συνθηκών καλύτερης αποδοχής και υιοθέτησης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων από το κοινωνικό σύνολο», δήλωσε ο Yutaka Sanada, περιφερειακός ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan για την Ασία και την Ωκεανία. «Επικοινωνώντας το αληθινό ενδιαφέρον των ανθρώπων της διπλανής πόρτας, καθώς μαθαίνουν την ευκολία και τα οφέλη των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, στοχεύουμε στην απομυθοποίηση τυχόν παρανοήσεων και να εμπνεύσουμε περισσότερους για το μέλλον”.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό:

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου