top icon
Επικαιρότητα

H Nissan στην CES του 2019

Η Nissan θα δώσει το «παρών» στην Consumers Electronics Show στο Λ. Βέγκας των ΗΠΑ εστιάζοντας – που αλλού; – στην ηλεκτροκίνηση και στα συνδεδεμένα οχήματα.

Η Nissan θα επιστρέψει στην CES το 2019 με ένα περίπτερο που θα αναδείξει το μέλλον και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η αυτοκίνηση τα προσεχή χρόνια. Χωρίς να δίνει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία, η ιαπωνική εταιρεία δηλώνει ότι η έμφαση στην CES θα δοθεί στις δυνατότητες του Nissan Intelligent Mobility, με άλλα λόγια, στο «όραμα της εταιρείας για τη μετακίνηση σε έναν καλύτερο κόσμο».

Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν την ιαπωνική εταιρεία να παρουσιάζει στο Λ. Βέγκας τη «μεγάλη» έκδοση του ηλεκτροκίνητου Leaf με την μπαταρία των 60 kWh.

Αντ’ αυτού, η εταιρεία θα παρουσιάσει μία νέα τεχνολογική πλατφόρμα, η οποία φέρει την ονομασία «See the Invisible», η οποία «δημιουργεί μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης μέσω συνδεδεμένων οχημάτων».

Παράλληλα, η Nissan θα πραγματοποιήσει το αμερικανικό ντεμπούτο του νέου Leaf Nismo RC αλλά και του πρωτοτύπου IMx Kuro._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ