Επικαιρότητα Κόσμος

H Nissan υποστηρίζει στις ΗΠΑ την εκπαίδευση στα ηλεκτροκίνητα οχήματα

Η Nissan διευρύνει την απήχηση για το Leaf και τα EVs με σχετική ετήσια χορηγία.

Η Nissan υποστηρίζει την εκπαίδευση των καταναλωτών στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων ως  αποκλειστικός αυτοκινητικός  χορηγός στην National Drive Electric Week (NDEW) των Η.Π.Α, για όγδοη συνεχή χρονιά. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα  που θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 14-22 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει περισσότερες από 300  εκδηλώσεις, σε εθνικό επίπεδο, που παρουσιάζονται από το Plug In America, το Sierra Club και το Electric Auto Association.

«Ως παγκόσμιος ηγέτης στα EVs, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να κατανοήσουν τα οφέλη των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων», δήλωσε ο Aditya Jairaj, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ  EV, της Nissan North America. «Χρόνο με το χρόνο, φέρνουμε σε επαφή χιλιάδες καταναλωτές με τις  εκδηλώσεις της National Drive Electric Week, επιδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της οδήγησης και της κατοχής ενός EV.»

Διανύοντας μια δεκαετή παρουσία, ο θεσμός του NDEW συγκεντρώνει  χιλιάδες οδηγούς EV και οπαδούς της ηλεκτροκίνησης, σε τοπικές εκδηλώσεις, σε ολόκληρη τη χώρα. Με test drives, συνεντεύξεις Τύπου και λοιπά δρώμενα για τα EVs, ο συγκεκριμένος θεσμός προάγει τον ενθουσιασμό για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα. To Nissan Leaf τροφοδοτεί τη βιώσιμη κινητικότητα και υποστηρίζει τις εκδηλώσεις στους εγγεγραμμένους οργανισμούς του NDEWσε εθνικό επίπεδο, όντας στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η  Nissan θα δωρίσει ένα Leaf στο Plug In America για να το εντάξει στον στόλο του και για να το χρησιμοποιήσει σε συναφείς εκδηλώσεις, σε όλες τις Η.Π.Α.

Nissan Leaf

Το Nissan Leaf, διαθέτει πλήθος νέων, καινοτόμων τεχνολογιών, όπως το Nissan ProPILOT, το ProPILOT Park και το e-Pedal, τα οποία αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή στους αγοραστές του. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την πρωτοποριακή τεχνολογία και τις επιδόσεις του. Μόλις πρόσφατα, το Nissan Leaf απέσπασε πέντε αστέρια από το Green New Car Assessment Program, τη νέα πρωτοβουλία της Ευρώπης για την προώθηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών, για φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα. Επιπλέον, έχει λάβει βαθμολογίες ασφάλειας 5 αστέρων, τόσο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP), όσο και από το Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας.

Το νέο Nissan Leaf είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan μπορείτε να δείτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου