Επικαιρότητα Κόσμος

H οικογένεια της Ferrari αποκτά ένα νέο μέλος – από αύριο κιόλας!

Η ιταλική εταιρεία ετοιμάζεται να αποκαλύψει αύριο ένα νέο μοντέλο. Ποιο θα είναι αυτό, άραγε;

Με ένα teaser βίντεο μικρής διάρκειας που αναρτήθηκε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ιταλικής εταιρείας, η Ferrari προαναγγέλλει την έλευση «ενός νέου μέλους στην οικογένεια της». Από το οπτικό υλικό που παραθέτει το cavallino rampnate είναι πρακτικά αδύνατο να «αφουγκραστεί» κανείς τι νέο θα παρουσιάσει – προφανώς διαδικτυακά - σε λίγες ώρες από σήμερα.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της Automotive News, ο CEO της Ferrari έχει επιβεβαιώσει το ντεμπούτο ενός νέου μοντέλου μέσα στο 2019 σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με μετόχους και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας στις 31 Ιανουαρίου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, μη κατονομαζόμενη πηγή με γνώση στο όλο εγχείρημα φέρεται να επιβεβαίωσε πως το νέο αυτό μοντέλο θα τροφοδοτείται από έναν V8 βενζινοκινητήρα, σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το υβριδικό αυτό μοντέλο θα τοποθετείται στην κορυφή των σπορ μοντέλων της Ferrari και θα αποδίδει υψηλότερη ισχύ σε σχέση με την 488 Pista, φέρεται να διαβεβαίωσε ο Michael Leiters, επικεφαλής του τμήματος τεχνολογικής ανάπτυξης της Ferrari.

Ωστόσο, πολύ πιθανό είναι οι Ιταλοί να κάνουν την έκπλξη παρουσιάζοντας αύριο κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα παραπάνω. Όπως ένα SUV, για παράδειγμα..._Χ.Α.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο:

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου