12 Ιουν 2018

H Sabine Schmitz στο ‘Ring με το νέο Skoda Kodiaq RS (+video)

Με ένα teaser βίντεο, η τσέχικη εταιρεία μας προδιαθέτει για κάτι… καυτό στη γερμανική πίστα-ειδική διαδρομή των 20,8 χλμ. με πρωταγωνιστές την Sabine Schmitz και το επερχόμενο Skoda Kodiaq RS.

Δεν έχουν περάσει δύο μέρες από τη στιγμή που η είδηση της επερχόμενης μέσα στους προσεχείς μήνες άφιξης της έκδοσης RS του Skoda Kodiaq είδε το φως της δημοσιότητας και σήμερα η τσέχικη εταιρεία έρχεται να επιβεβαιώσει και επίσημα την «ύπαρξή» της. Και μάλιστα, μ’ έναν αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο, καθώς στις επίσημες διαδικτυακές σελίδες της αναρτήθηκε ένα teaser βίντεο με τη γνωστή στους φίλους του motorsport γερμανίδα οδηγό αγώνων, Sabine Schmitz, να φιλοξενείται πίσω από το τιμόνι ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου του Skoda Kodiaq RS στην πίστα του Nurburgring.

Όταν ακούς το όνομα Sabine Schmitz, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι το Ring. Και πιο συγκεκριμένα, η διάσημη «μεγάλη» διαδρομή των 20,832 χλμ.: το Nordschleife. Η Sabine Schmitz γνωρίζει όσοι λίγοι τις απαιτήσεις της «Πράσινης Κόλασης», όπως εύστοχα είχε αποκαλέσει την κλειστή ειδική διαδρομή των 73 στροφών ο Sir Jackie Streward, όντας μάλιστα η μοναδική γυναίκα που έχει κερδίσει τον 24ώρο αγώνα που παραδοσιακά πραγματοποιείται σ΄αυτή. Ο František Drábek, επικεφαλής του τμήματος κόμπακτ αυτοκινήτων Skoda, δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία να βιώσει μια πολύ γρήγορη βόλτα (σ.σ.: η Skoda κάνει λόγο για επίδοση-ρεκόρ) από το κάθισμα του συνοδηγού του νέου Kodiaq RS που επισήμως θα παρουσιαστεί στην Έκθεση του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο.

Περισσότερες αποκαλύψεις για τον συνδυασμό «Sabine Schmitz-Nurburgring-Skoda Kodiaq RS» αναμένεται να γίνουν σε λιγότερο από δύο 24ωρα από σήμερα._Χ.Α.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό teaser βίντεο και το σχετικό φωτογραφικό υλικό που ακολουθούν

Περισσότερες φωτογραφίες: