top icon
Επικαιρότητα

H Seat αναβάλει την ανακοίνωση του ονόματος του νέου της SUV

Μια απόφαση που ελήφθη με φόντο τις πρόσφατες εξελίξεις στην Καταλονία.

Με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα εκείνα της Καταλονίας να έχουν δικαίως στρέψει την προσοχή τους στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, η Seat έκανε γνωστό σήμερα πως αναβάλει επ’ αόριστο την ανακοίνωση του ονόματος του νέου 7θέσιου SUV μοντέλου της που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά. Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο  CEO της ισπανικής φίρμας, Luca de Meo, είχε ανακοινώσει πως το όνομά του  -ένα εκ των Alboran, Aranda, Avila και Tarraco- θα ανακοινώνονταν στις 15 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Πως επηρεάζουν τη Seat οι πρόσφατες εξελίξεις στην Καταλονία

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Seat κατέστησε γνωστό πως αναβάλλει επίσης και την ανακοίνωση μιας συμφωνίας που υπέγραψε με θέμα την καινοτομία και την ψηφιοποίηση με μεγάλη ισπανική βιομηχανική ένωση, που προς το παρόν δεν κατονομάζεται.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας, παρά την πολιτική αστάθεια που αυτή τη στιγμή επικρατεί στην περιφέρεια της Καταλονίας, καθυστερήσεις στην προετοιμασία της γραμμής παραγωγής του νέου SUV μοντέλου δεν αναμένονται.

Ας θυμηθούμε με την ευκαιρία σε ποιά γεωγραφικά σημεία της ισπανικής επικράτειας αντιστοιχούν οι επιλεχθείσες από τη Seat ονομασίες:

Alboran: Η θάλασσα του Alboran είναι το δυτικότερο μέρος της Μεσογείου. Ο σημαντικότερος οδηγός του υδρολογικού κύκλου της δυτικής Μεσογείου, είναι το σπίτι για τη μεγαλύτερη ποικιλία υδάτινων ειδών στις θάλασσες της Ευρώπης.

Aranda: Μια πόλη με περισσότερους από 32.000 κατοίκους στην επαρχία Burgos, που βρίσκεται στη περιοχή της Καστίλλης και Λεόν και πρωτεύουσα του νομού Ribera del Duero, γνωστού για την παραγωγή κρασιού.

Avila: Μια πόλη στην περιοχή της Καστίλλη και Λεόν, στα 1.131 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι η υψηλότερη πρωτεύουσα της επαρχίας στην Ισπανία. Ο τοίχος που περιβάλλει την παλιά πόλη είναι το σύμβολο της.

Tarraco: είναι το όνομα πρώην ρωμαϊκής πόλης, μιας από τις σημαντικότερες της αρχαίας Ισπανίας, η οποία σήμερα είναι η Tarragona. Τα αρχαιολογικά της μνημεία μπήκαν στο κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 2000._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ