top icon
Επικαιρότητα

H Skoda στην Έκθεση της Γενεύης

Εκτός από το ανανεωμένο Fabia και το πρωτότυπο Vision X, η Skoda θα παρουσιάσει στη Γενεύη μία νέα εκδοχή του Octavia RS καθώς και την κορυφαία έκδοση του Superb.

Το περίπτερο της Skoda στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα περιλαμβάνει φέτος… πολλά και διάφορα. Σίγουρα, το ανανεωμένο Skoda Fabia θα είναι αυτό που θα κερδίσει περισσότερο απ’ όλα τ’ άλλα εκθέματα το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ενώ αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα στρέψουν την προσοχή του στην έκδοση Laurin & Klement του Kodiaq αλλά και στο πρωτότυπο Vision X, το οποίο θα είναι ηλεκτροκίνητο.

Εντούτοις, εξίσου υψηλό αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον και για το Octavia RS, το οποίο θα παρουσιαστεί στην κοσμοπολίτικη πόλη της Ελβετίας με το πακέτο Challenge Plus, το οποίο θα αναβαθμίζει έτι περεταίρω την αμφίεσή του. Όπως διαβεβαιώνουν οι ιθύνοντες της Skoda, από το καλοκαίρι του 2018 και μετά, το Octavia RS θα εξοπλίζεται από τον 2λιτρο κινητήρα TSI του ομίλου VW, ο οποίος θα αποδίδει 245 πλέον ίππους.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε τα νέα Skoda Octavia RS & Scout

Στη Γενεύη, η τσέχικη εταιρεία ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει και την κορυφαία και 2λιτρη έκδοση TSI του Superb, η οποία θα αποδίδει 272 ίππους. Ο γνώριμος από το παρελθόν αυτός κινητήρας θα συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με το γνωστό «7άρι» DSG κιβώτιο του Ομίλου VW, ενώ ο εξοπλισμός του θα είναι ενισχυμένος με το «πακέτο» KESSY (Keyless Entry, Start and Exit System).

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως όλοι οι βενζινοκινητήρες TSI της Skoda θα συνδυάζονται πλέον με φίλτρο σωματιδίων, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων θα είναι διαθέσιμος πλέον στη γκάμα των Octavia, Superb και Kodiaq._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ