top icon
Επικαιρότητα

H Toyota παρουσιάζει την έκδοση Adventure του νέου Yaris Cross

Η Toyota αποκαλύπτει σήμερα την έκδοση Adventure του νέου Yaris Cross, καθώς και το μοντέλο λανσαρίσματος με την ονομασία Premiere Edition, που μπορούν να παραγγελθούν στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του έτους.

Προετοιμάζοντας το έδαφος για το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Yaris Cross που είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Σεπτέμβριο, η Toyota παρουσιάζει σήμερα την έκδοση Adventure του νέου B-SUV της, αλλά και την Premiere Edition, που δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη της παραγγελιοληψίας του ιαπωνικού μοντέλου.

Toyota Yaris Cross

Όπως μαρτυρά και η ονομασία της, η έκδοση Adventure προτάσσει έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα σε σχέση με την Elegant, διαθέτοντας προστατευτικά στοιχεία κάτω από τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, ράγες οροφής και τροχούς με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με σκουρόχρωμα γκρι φινίρισμα. Στο εσωτερικό, οι πινελιές περιορίζονται στις piano black επενδύσεις, στην απομίμηση δέρματος στα καθίσματα και στις επενδύσεις δέρματος στο τιμόνι και τον επιλογέα του κιβωτίου.

Toyota Yaris Cross

Η έκδοση Premiere Edition, η οποία θα είναι διαθέσιμη για περίοδο 12 μηνών από την έναρξη των πωλήσεων, τοποθετείται «πάνω» από την Adventure διαθέτοντας μεταξύ άλλων δίχρωμο εξωτερικό, δερμάτινα καθίσματα, ειδικής σχεδίασης τροχούς με διάμετρο 18 ίντσες, πίσω πόρτα που ανοίγει ηλεκτρικά με την κίνηση του ποδιού κάτω από τον προφυλακτήρα και head-up display.

Toyota Yaris Cross

Το νέο Yaris Cross βασίζεται στο δάπεδο TNGA της Toyota παίρνοντας κίνηση από το γνωστό υβριδικό σύστημα κίνησης του ιαπωνικού εργοστασίου, το οποίο αποδίδει 116 ίππους και αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα με χωρητικότητα 1,5 λίτρων. Σύμφωνα με την Toyota, για την έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς, η εκπομπή διοξεδίου του άνθρακα θα κυμαίνεται κοντά στα 100 g/χλμ και για την τετρακίνητη AWD-i στα 110 g/χλμ.

Το νέο Toyota Yaris Cross θα κατασκευάζεται στη Γαλλία, στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρείας που βρίσκεται στη Valenciennes.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ