top icon
Κόσμος

H τουρκική TOGG παρουσιάζει τις τεχνολογίες της στην CES 2022

H τουρκική TOGG επέλεξε την έκθεση CES 2022 στο Λ. Βέγκας των ΗΠΑ που ανοίγει τις πύλες της την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τις νέες τεχνολογίες της στον τομέα της σύγχρονης κινητικότητας προαναγγέλλοντας παράλληλα και την άφιξη της στις διεθνείς αγορές.

Δύο ακριβώς χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan αποκάλυψε δύο νέα ηλεκτρικά οχήματα για λογαριασμό της νεοσύστατης TOGG, στην έδρα της Turkey’s Automobile Joint Venture Group, σηματοδοτώντας την «άφιξη» της γείτονας χώρας στο σύγχρονο αυτοκινητικό γίγνεσθαι.

Σήμερα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η TOGG αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει στην έκθεση τεχνολογίας CES 2022 στο Λ. Βέγκας των ΗΠΑ που ανοίγει τις πύλες της την επόμενη εβδομάδα «μια προνοητική λύση κινητικότητας που συνδυάζει προηγμένες ηλεκτρικές, αυτόνομες και συνδεδεμένες τεχνολογίες».

«Η TOGG, το πρώτο εμπορικό σήμα της Τουρκίας στην αυτοκίνηση, θα χρησιμοποιήσει την έκθεση CES 2022 όχι μόνο για να παρουσιάσει τις προνοητικές τεχνολογίες και τις ιδέες της, αλλά και για να ανακοινώσει την άφιξή της στην παγκόσμια σκηνή καθώς αρχίζει να επιταχύνεται η μετάβαση σε μια νέα εποχή κινητικότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία στη σημερινή της ανακοίνωση.

Το νέο concept που αναμένεται να παρουσιάσει η TOGG στην CES 2022 ονομάζεται Use-Case Mobility, και ενσωματώνει, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της, «τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών, αυτόνομων και συνδεδεμένων τεχνολογιών σε ένα εξελιγμένο οικοσυστήματος, ενώ έχει σχεδιαστεί για να είναι έξυπνη και με επίκεντρο τον χρήστη, διαθέτει ακόμα και ενσυναίσθηση».

TOGG

Το Use-Case Mobility καθώς και μία νέα «οραματική έξυπνη συσκευή», θα παρουσιαστούν από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου στην CES 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο του Λ. Βέγκας στο West Hall στο περίπτερο #4719, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου της TOGG, Gürcan Karakaş, ο οποίος δήλωσε:

«Έχοντας επικεντρώσει τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές προσπάθειές μας για να αναπτύξουμε κάτι που είναι πραγματικά επαναστατικό, είμαστε τώρα έτοιμοι να αποκαλύψουμε στον κόσμο την τεχνολογία της TOGG στην CES 2022. Ανυπομονώ να παρουσιάσω το Use-Case Mobility® για πρώτη φορά».

Διαβάστε επίσης: Η ανατομία της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Τουρκία

Παράλληλα με τα παραπάνω, η TOGG ανακοίνωσε ότι προχωρά στην κατασκευή του εργοστασίου της που βρίσκεται στο Gemlik, βορειοδυτικά της Προύσας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ