top icon
Επικαιρότητα

H Volvo γυρίζει την πλάτη της στην Έκθεση Γενεύης

Ο Σουηδός κατασκευαστής ξεκαθάρισε πως δεν θα δώσει το «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019.

Μάλιστα, η Volvo, η αυτοκινητοβιομηχανία από τον παγωμένο Βορρά, δήλωσε ότι η συμμετοχή της σε άλλες εκθέσεις αυτοκινήτου δεν θα είναι πλέον δεδομένη, με το σκεπτικό ότι από εδώ και στο εξής θα επικεντρώνεται σε «ειδικούς για κάθε σκοπό τρόπους επικοινωνίας». Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Volvo Cars, Bjorn Annwell, δήλωσε σήμερα τα εξής:

«Οι συνεχιζόμενες αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία δημιουργούν νέα ακροατήρια για τη Volvo Cars και νέους τρόπους για την κυκλοφορία των προϊόντων της στην αγορά».

Και προσέθεσε:

«Η έως τώρα δεδομένη συμμετοχή στις παραδοσιακές εκδηλώσεις της βιομηχανίας δεν είναι πλέον βιώσιμη -πρέπει να προσαρμόσουμε τις επικοινωνίες μας με βάση τον τρόπο με τον οποίο οι επιλογές συμπληρώνουν τα μηνύματά μας, το χρονοδιάγραμμα και τη φύση της τεχνολογίας που παρουσιάζουμε. Δεν λέμε όχι στις εκθέσεις αυτοκινήτου. Αν αυτές, όπως εκείνη της Γενεύης, εξελιχθούν, τότε θα επιστρέψουμε».

Από την ελβετική πόλη απουσίασαν φέτος οι Opel/Vauxhall καθώς και η DS.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν λίγες μέρες οι Alfa Romeo, Jeep και Fiat δήλωσαν πως δεν θα παραστούν στην επερχόμενη τον προσεχή Οκτώβριο Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, κάτι που είδαμε να πράττει και η VW._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ