top icon
Κόσμος

H Bridgestone συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Η Bridgestone υποστηρίζει ως Παγκόσμιος Συνεργάτης τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στην πρωτεύουσα της χώρας της.

Η δέσμευση αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά του DNA της Bridgestone, που είναι αφοσιωμένη στο να υπηρετεί την κοινωνία με ποιότητα. Καθώς οι συνθήκες αλλάζουν και το μέλλον είναι ρευστό η Bridgestone εκπληρώνει την ευθύνη της και παραμένει πάντα δίπλα σας να σας υποστηρίζει και να σας ενδυναμώνει.

Κανείς δεν γεννιέται Ολυμπιονίκης. Οι Ολυμπιονίκες γίνονται. Σμιλεύονται με κάτι παραπάνω από δύναμη και ταχύτητα. Με κάτι διαφορετικό. Με το να μπορούν να παραμένουν δυνατοί. Μέσα από τις πιο δύσκολες καταστάσεις, με απόλυτη προσοχή. Για να παραμείνουν στην πορεία τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Στην Bridgestone αναγνωρίζουμε αυτούς τους δρόμους, τους διασχίζουμε εδώ και δεκαετίες. Διατηρώντας τους ανθρώπους στο δρόμο τους. Όποιο και αν είναι το ταξίδι τους. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Αυτό είναι το πάθος μας. Έτσι ό, τι θέλετε μπορείτε να το πετύχετε: από μία θέση στο Πάνθεον των Ολυμπιακών Αγώνων έως κάτι πιο κοντινό.

Στην Ελλάδα, η ψυχή των ελαστικών Bridgestone είναι η ΕΛΑΣΤΡΑΚ. Ιδρύθηκε το 2001 και από τότε μετρά είκοσι χρόνια ασφάλειας, επιδόσεων και επιτευγμάτων καινοτομίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις κινητικότητας στην Ελληνική αγορά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων και φυσικά τα καλύτερα αποτελέσματα στους Έλληνες αθλητές μας.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ