top icon
Επικαιρότητα

H VW αναπαλαιώνει δωρεάν έναν κλασσικό «Σκαραβαίο» 51 ετών

Η Kathleen Brooks προσφέρει τις υπηρεσίες της σε καρκινοπαθείς έχοντας ως μοναδικό τετράτροχο σύντροφό της επί 51 συναπτά έτη έναν «Σκαραβαίο», ένα αυτοκίνητο που από το 1967 μέχρι και σήμερα έχει διανύσει στο πλευρό της πάνω από 560.000 χλμ.

Η 73χρονη, Kathleen Brooks, εργάζεται έως και σήμερα στο πλευρό καρκινοπαθών, και ούσα καρκινοπαθής και η ίδια στο παρελθόν, συνεχίζει με την ίδια θέρμη να προσφέρει μέχρι και σήμερα τις υπηρεσίες της στους συνανθρώπους της χρησιμοποιώντας ως αποκλειστικό μεταφορικό μέσο τον εικονιζόμενο «Σκαραβαίο». Η «Annie», όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί η Kathleen Brooks το αγαπημένο της αυτοκίνητο, έχει διανύσει στα χέρια της τις τελευταίες πέντε δεκαετίες περισσότερα από 560.000 χλμ. συνεχίζοντας, όμως, μέχρι και σήμερα να προσφέρει αγόγγυστα τις υπηρεσίες του.

Η ιδιαίτερη σχέση της Kathleen Brooks με τον πιστό της σύντροφο δεν πέρασαν απαρατήρητα από την VW Αμερικής, η οποία αποφάσισε πριν έναν περίπου χρόνο να δωρίσει στην 73χρονη μία πλήρη «αποκατάσταση» του αγαπημένου τετράτροχού της.

Οι εργασίες… αναστήλωσης κράτησαν 11 περίπου μήνες και στο όλο εγχείρημα απασχολήθηκαν πάνω από 60 μηχανικοί της VW, οι οποίοι και αντικατέστησαν στις εγκαταστάσεις κατασκευής του αυτοκινήτου στο Μεξικό πάνω από το 40% των επιμέρους τμημάτων του αναπαλαιώνοντας παράλληλα 357 από τα «ορίτζιναν» τμήματά του. Την ίδια στιγμή, η VW προχώρησε στην αναβάθμιση του συστήματος πέδησης της «Annie», καθώς κι ένα ρετρό ηχοσύνολο με λειτουργία σύνδεσης μέσω bluetooth. Οι καλωδιώσεις και το σύνολο του ηλεκτρικού κυκλώματος ασφαλώς και αντικαταστάθηκαν, ενώ ένα πλήρες «rebuild» έγινε τόσο στον αερόψυκτο κινητήρα, όσο και στο κιβώτιο ταχυτήτων που το συνοδεύει._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ